Butikte ürünleri tek tek deneyip hiçbir şey almadan çıkıp giden eleman

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyleleri çok! Kim bilir çalışandan ne küfürler yemiştir içten içe…

Her şeyi denemek olmaz çünkü sonuçta insanın belli bir tarzı var fakat olmuyorsa da zorla alacak değil.
Evde deneyip iade seçeneği de var.

Onlar da insana olacak ve uyacak şeyler sunsunlar. Kiminin bacağı ince, kiminin beli çok bol, kiminin rengi tuhaf. Kimse onların zevksizliğine para ödemek zorunda değil.

Ekonomik kriz döneminde hiç kimse içine sinmeyen bir şeye laf olsun diye para vermez.

Birde alıp giyinip eğleceye gidip ertesi gün geri iade edenler var.

Hepsini değil de beğendiği ürünleri denemekte ne sakınca var? Beğenmeden almak daha saçma bence. Ne kadar denediğinden ziyade bedeninin temiz olması önemli.

O şekilde geri almazlar çünkü etiket çıkartılmayacak ayrıca uzun süre giyilmiş olduğu anlaşılabilir.
Vallahi yapanları biliyorum. Etiketiyle beraber giyiniyorlar demekki. Genellikle düğünlerde rastlıyorum.

Giydiğiniz bir üründe şayet hasar oluşursa geri götürüp değişim ya da para iadesi talep edebiliyorsunuz ancak önce merkeze gönderilip incelemeye alınıyor. Onay gelmeden değişim / para iadesi yapmazlar.

Etiketli ürünlerde de hiç giyilmemek kaydı ile en fazla bir ay değişim süresi var. Giyilmiş bir ürünü etiketli bile olsa kabul etmemeleri gerekiyor. Bahsedilen örnekler, mağaza görevlisinin dikkatsizliği olabilir.

Böyle bir yerden alışveriş yapmam. Deneyenlerden biri mantar vb. deri hastalıkları taşıyor olabilir.

Sürekli kullandığınız bir marka değilse denemeden nasıl alacaksınız?
Evde de olsa denemeniz gerekecektir.

anlık sıkıntıyı stresi atmak için mini bir defile yapmaktır bütün ürünlere kokusunu pardon terini bırakır ve çeker gider

Bir de şu var, başkasının denediğini bilmediğin şeyi hiç bakmadan deniyorsun. Bir anda bir şeyi kopuveriyor ya da yırtılıveriyor ya da bir yerinde leke fark ediyorsun. Milletin terli, kokan teni değmiş, çok iğrendim şu an.: ))))

Olay başka bir boyuta evrildi.:) Denemeden almak da mantıklı değil.

Eve gittiğinizde denediniz ve olmadı, ne yapacaksınız? Geri götürdüğünüzde işlem daha da uzayacak ayrıca yenisini mecburen deneyeceksiniz.

Geri