Burun tıkanıklığına ne iyi gelir?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
burun tıkanıklığı nasıl geçer, burun nasıl açılır, burnum tıkandı ne yapmalıyım

Hasta olma mevsimi geldi ve bende bundan nasibimi aldım.
Burun tıkanıklığı nasıl geçer ?​

ezcanelerde satılan okyanus suyu var ama onlar çok etkilideğil burun spreyi dene bir de ayak altlarına viks sürbana iyi gelmişti.

Vicks diye bir pomad var. Burnunuza çekiniz, iyi geliyor o.

Benim en büyük sorunum bu ya hele geceleri nefes alamıyorum bazen:/

mentollü bi sprey vardı adını unuttum şimdi. Burnundan sıkıyodun genzini yakıyodu. O iyi geliyo işte

"karıştırın açılır, hatta top yapın sabaha kadar oynarsınız"

bu mesaj niye silinir ki?

başlıca
otrivine,momentis çok iyi gelir.
uyurken odaya sıcak suyu içine buseptil koymak kuruluğu alır mentolüyle.

Su kaynat ve bir kabin icine koy. Yuzunu o kabin uzerinde tut, buharlat. Burunda ki butun pislikler dokuluyor ve burun tikanmasi gidiyor. Suresi 5-10 dakika gibi.

Ve deniz suyu da iyi gercekten. :D

Hem eczane den burun tikamasi icin birseyler aldiginiz zaman, bunu 1 hafta dan fazla kullanmayin, yoksa burun mukozasi kalinlasir ve burunun surekli tikanik kalma ihtimali de artar. Ve burun tikama'ya karsi olan ilaclar da bir ise yaramaz sonra.

Bahsettiğin yöntemi uzun zamandır biliyordum da tarif edemem diye söylemiyordum :D
Benim haricimde bilen birini gördüm rahatladım.

Yalnız kabın içine bir kaşık "viks" atın kaynar suyu sonra dökün . Bir tane yüz havlusu alıp ensenize atın buharlı su dışarı taşmasın diye yüzünüzü iyice yapıştırın suya doğru. Nefesiniz fena halde açılacaktır. Bi 5 dk durmak lazım ben fazla dayanamıyorum 3 dk durup çıkıyorum o bile iyi geliyor :)

deniz suyu sinüzit ve tıkanıklığın giderilmesi için birebir.
lakin ağır kronikleşmiş sinüziti olanlar için fayda etmez bir süre sonra tekrar başlar.

Geri