Bursa'da ameliyat sırası alamadı Muş'a gitti

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
600229_detay.jpg

Bursa'da yaşayan 21 yaşındaki Tayfun Yağcı bel fıtığı rahatsızlığı sebebiyle olacağı ameliyat için Bursada'ki hastanelerde ameliyat sırası bulamayınca Muş'ta ameliyat oldu.

Bursa'da yaşayan Tayfun Yağcı ameliyat için Bursa'da gün alamayınca Muş Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yağcı, bel fıtığı rahatsızlığı için Muş Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu.21 yaşındaki Tayfun Yağcı, bel fıtığı ameliyatı olmak için Uludağ Üniversitesi de dahil olmak üzere, Bursa'da bir çok hastaneye müracaat etti. Kendisine aylar sonrasına gün verildiği için başka şehirlerde de araştırma yapan Yağcı, mikro diskektomi için Edirne'de 300 kişinin sırada olduğunu öğrenmesinden sonra, Muş Devlet Hastanesi'nde mikro diskektomi ameliyatının yapıldığını öğrenerek, doktorlarla temasa geçti.

Muş Devlet Hastanesi'ne geldiği günan ertesi günü ameliyata alınacağını öğrenen Yağcı, Muş Devlet Hastanesi'ne giderek ameliyat oldu. Yağcı, ameliyat sonrası ağrılarının geçtiğini, gezebildiğini belirterek: "Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'ne başvurdum. Buraya başvurduğumda ortopedi doktoru mikro diskektomi ameliyatı olursan, öğrenci olduğun için bir an önce iyileşirsin dedi. Ben de bunun üzerine Bursa Devlet Hastanesi'ne başvurdum. fakat mikro diskektomi ameliyatı yapılmadığını öğrendim. Yalova' da bu ameliyatın yapılmadığını söylediler. Uludağ Üniversitesi'ne başvurduğumda, aylar sonrasına gün verildiği için bu sefer de Edirne'deki fakülteyi aradım. Burada da aynı ameliyatı olmak için 300 kişinin sırada olduğu söylendi. İnternetten Muş'ta da bu ameliyatın yapıldığını öğrendim. Hastaneyi aradığmda "Hemen gel ameliyata alırız" dediler. Muş Devlet Hastanesi'ne geldiğim günün ertesi günü ameliyatımı oldum. Muş Devlet Hastanesi Başhekimi, doktor ve hemşirelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geri