Bursa

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Nüfus bakımından ülkemizin 4. en büyük şehrini sınırlarında barındırdığı ve bu kent ile çevresi son derece sanayileşmiş olduğu hâlde maalesef demiryolu taşımacılığının sınırlı kaldığı ilimiz.

Bursalı biriyle karşılaşsam aklıma hep bursa çocuğuyum ben videosu geliyor. Bursalı arkadaşlara hala bu muhabbeti yaparım.

Bir kere gitmiştim, çok boğucu geldi hadi dedim gidelim

Bursa bana hoş gelmedi.
Trafik kazası yaptım yarım saat sonrada ışıkta geçtim cezası yedim. Uzun zamandır gitmiyorum ama Uludağ I özledim

çok sevdiğim şehir.
gerçekten. insanları kibar, çok göçmen olduğu için insanları fiziksel olarak çok güzel. buram buram tarih, iskender, kestane şekeri. şey diye düşünürüm hep, keşke öğrenciliğim bursa ya da çanakkale gibi bir yerde geçseydi.
ama işte benim zamanımda, oranın üniversiteleri pek rağbet gören yerlerden değildi. yine de keşkelerimden biridir. uludağ'ı söylemiyorum bile. sucuk ekmek demiyorum, bütün anılarım yemekle ilgili fark ettiniz mi
kozahan severim, bir de bakın sultan ahmet, süleymaniye bu camileri de gördüm ama bursa ulu cami'nin havası bir başkadır

• Beğen
Tepkiler: 0
bursayı severiz uludağı daha çok severiz

• Beğen
Tepkiler: 0
mudanya ve nilüfer güzel. tirilye, cumalıkızık, gölyazı güzel. gölyazı'da sabah gün doğumunu izlemek güzel. ama şehir merkezi çöp. en son izmir dönüşü uğradık. tophane'ye daha önce çıkmamıştım bi çıkalım dedik. manzara çok kötü bu kadar kötü yapılaşma beton yığını içim sıkıldı. ne kerbela bi şehir sevemedim hiç.

Geri