Burger king severler.

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Burger king'in içinden kurt çıkmış bir arkadaşım fotoğrafını yolladı paylaşmak istedim :)

575401_10200615763746697_2058521183_n.jpg

Çok sık yiyordum artık yemicem.

İngiltere'de ortaya çıkan ve ülkenin gündemini meşgul eden "at eti skandalı"nda yeni gelişme yaşandı. Perakende devi Tesco’dan sonra Burger King de etlerine at eti karıştığını kabul etti.

Guardian gazetesinde yer alan habere göre dünyaca ünlü burger devlerinden Burger King’de İrlanda'daki tesislerde burgerlar için üretilen etlerde at eti karıştığını doğruladı.

Burger King bu yanlışı düzeltmek için üretimimn İrlanda’daki tesislerden Almanyadaki tesisilere aktarıldığını açıkladı. Burger King açıklamasında sadece fabrikadaki etlere yapılan testlerde ve çok küçük miktarlarda at DNA’sına rastlandığı fakat restoranlardan alınan numunelerde buna rastlanmadığı belirtildi.

Basında yer alan haberlere göre Tesco firmasında blunan “at eti” ürünlerin raflardan alınmasına neden olurken daha sonra Aldi UK de bazı ingiliz et üreticileirnden et alımını durdurduğunu açıklamıştı. Verilen ahberlerde özellikle İrlanda'daki Silvercrest tesisinin etlerinde at DNA'sı olduğu belirtilmişti

Lezzetin sırrı at eti ve kurt etini birbirine karıştırmakmıymış yani. :o
Tövbeler olsun.

Ayy kuscaaam :( Whopper'a bayılıyordum ama yiyebilir miyim bundan sonra bilemiyorum:(:(:(

Yedik zaten yiceğimiz kadar :D

Kurdun ne sucu var ayol. Oda bir canli onu oraya koyanda hata :D

her hamburgerden cikacak diye bir durum yok calisanlari pistir dikkatsizdir ondan cikmistir.. ya zaten girince belli oluyor nekadar ilgilenildigi bir lokanta ile, sadece burger king icin gecerli degil, herkese tavsiye yemek siparisinden önce mutfaga söle bi göz atmak, genelde kapilari acik olur hem temiz lokanta zaten mutfagini saklamaz ;)

Bir de utanmadan helal sertifikası asmışlar :D

Öğrenci iken bir süre çalıştım burada, etleri yanlış hatırlamıyorsam Pınar'ındı.. Her 15 dakikada bir el yıkama kuralı, shut denen yerde biriken hazırlanmış ürünler için de 10 dk sonra çöpe atma kuralı vardı. Sirkeci ve Galleria'daki şubelerinde bu kuralların sıkı sıkıya uygulandığına bizzat şahit oldum.

Buradaki son yorumumun üstüne birsürü yedim bisi olmuyor yiyin kurtlu kurtlu güzel :D

insan eti bile çıksa yerim herhalde ya
steakhouse ve chicken royale : (
ekstra peynirli :p

Geri