"Burger King" ismini "Börgır" olarak değiştirdi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Fast food çok sevmem ancak acılı Whopper lezzetli geliyordu. Bu bahsettiğim özensizlik sonrası tamamen bıraktım.
Bugün çok yoğundum ve hızlıca bir şeyler atıştırmak için öğle arası uğradım. Bu kez lezzet olarak hoşuma gitti diyebilirim ancak bir sonraki sefer ne olacağını kestiremiyorum.

Bunun serefine bi bigking xxl soyleyim.

Ülkede butik hamburgerciler yokken adeta tekel konumunda bulunduğu için bu kadar tuttu, kar etti, satış yaptı.

Hamburgercilerin yaygınlaşıp harika hamburgerler yapmaları ile birlikte bu iğrenç hamburgerleri tercih etmemeye başladı insanlar.

Satışlardaki düşüşün temel sebebi bu. Balta Burger dururken, Burger Kinge neden gideyim?

Boykot vs cüzi etkilemiştir etkilemişse de.
Aslinda tam olarak oyle degil. Diger hamburgercilerin yaptigi hamburgerler kucuk oluyor doyurmuyor. Bk xxl bir medium hamburgerinden daha ufak triplex hamburger yapiyorlar. Kadri burger , ercan burger , burger yiyelim gibi nam salmis yerlerin hamburgeri lezzeti kisinin damak zevkine gore degisir. Ben tadinida porsiyonunuda begenmiyorum. He bu benim hayvanligimdan da olabilir. Triple whopper harici doyuran bir menusu yok bana gore
Ercan burger ve turevlerinde iki kisilik menu soyluyorum da ancak oyle doymaya calisiyorsun agacim.
He fiyatlarinin porsiyonu buyuk ama hepsinin.

Son düzenleme:
Aslinda tam olarak oyle degil. Diger hamburgercilerin yaptigi hamburgerler kucuk oluyor doyurmuyor. Bk xxl bir medium hamburgerinden daha ufak triplex hamburger yapiyorlar. Kadri burger , ercan burger , burger yiyelim gibi nam salmis yerlerin hamburgeri lezzeti kisinin damak zevkine gore degisir. Ben tadinida porsiyonunuda begenmiyorum. He bu benim hayvanligimdan da olabilir. Triple whopper harici doyuran bir menusu yok bana gore
Ercan burger ve turevlerinde iki kisilik menu soyluyorum da ancak oyle doymaya calisiyorsun agacim.
He fiyatlarinin porsiyonu buyuk ama hepsinin.
Doğru. O yüzden butik hamburgerci vurgusu yaptım ben de. Biraz daha pahalı oluyor ama gramajını kendin ayarlayıp istediğin kadar kat çıkabiliyorsun oralarda da.

Geri