Burger King her gün zam ya

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
Yemeksepetine baktım fiyatlar 1 veya 1.50 2 tl kadar artmış ben alırım bütçem iyide insanlar napsın

Yemeyin aşırı kilo yapıyor obez olursunuz, çocuklardan uzak tutun, döner yiyin daha iyi. :cici:

Iyy böyle varoş yiyecekler.

fitnız yapanlar hep böyle ya. spor salonunda şöyle bi fotisi olduğuna da kalıbımı basarım ayrıca>>>
okk.gif

1 kilo Demir mi daha ağır yoksa bu çocuğun paylaşımlarının yarattığı acı mı :mrslkm:

Dostum ben fitness yapıyorum zaten haftada 1 gün cheat meal yiyorum onun dışında hep tavuk biftek pilav yiyen adamım

Menülerden anlamam, çok sağlıklı bulmuyorum ama kolay diye ben de yiyorum açıkçası. Döner veya tavuk olursa daha hoşuma gider parası önemli değil sağlık daha mühim.

Şimdi benim butcem de iyi ve o 1 2tllik fiyat artışlarına hiç dikkat etmiyorum.

Bir ara ucuz olduğu için tercih edilmesini mantıklı buluyordum ama şu an baktım ki fiyatlar uçmuş. Hem fazla para verip hem iğrenç şeyler yemeyi kim istiyor? jdlkjls

ultramerdo bütçenin neden iyi olduğu belli dostum üçün beşin lafını yapsak bizim de bütçemiz iyi olurdu ;(

şu bütçesi iyi olanların bütçesi gerçekten çok iyi olmalı yoksa burgerde nasıl doyabilir ki bir insan? zaten kola diye de pepsi veriyor aveller.

Böyler şeyler yemem zaten.

oh afiyet olsun benim bütçem kötü burger king den alamayıp bimin makarnasıyla idare ettim

Geri