burda ne anlatilmak isteniyor?

Konu sahibi son olarak 3712 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar,

Burdaki yazids ne anlatmak isteniyor size gore turkce yaziyorum ams pek anlamiyorum sizin goruslerinizi okursam dahada aciklik olucak..

Kemal vede Meltem birlikte cikacaği yolda sikintilar olucak ama bunlari aşarlarsa hayatindaki erkeği olabilir. . Baslarda sikintilari olsa bile zaman ve sabirla iyiklerin baslanğici olucak iyiki olmuş dicek. Meltem sabirli olup kalbini temiz tutmasi lazim..

Simdiden tesekurler

Merhaba arkadaslar,

Burdaki yazids ne anlatmak isteniyor size gore turkce yaziyorum ams pek anlamiyorum sizin goruslerinizi okursam dahada aciklik olucak..

Kemal vede Meltem birlikte cikacaği yolda sikintilar olucak ama bunlari aşarlarsa hayatindaki erkeği olabilir. . Baslarda sikintilari olsa bile zaman ve sabirla iyiklerin baslanğici olucak iyiki olmuş dicek. Meltem sabirli olup kalbini temiz tutmasi lazim..

Simdiden tesekurler

Meltem beklesin, sabretsin, muradına erer diyor.

Fal filan mı baktırdın :p
Zaman herşeyin ilacıdır diyor bırakırsada zamanla geçer dönerse zaten sorun yok :D

Turkce katliamina hos geldiniz diyor bence .p

Bırak diyo dönerse senindir diyo dönmezse diyo koy g.tüne diyo.

Meltemr gabaran bisey varmis :T: oyle diyo :D

Meltem ve Kemal Ortak bir iş yeri açarsa zengin olabilirmiş yalnız meltem işe her gün temiz gelmeli

Hiçbir şey anlatılmak istenmiyor.Sadece kafa karıştırmak istenmiş.

Kemal zengin bir fabrikatörün oğlu, Meltem ise fakir ailesinin geçimine yardım etmek için parklarda çiçek satan bir gacı ..
Bir gün Kemal Bakırköy sahilin de oklu tüfekle mantar patlatmaya çalışırken Meltem karşısına çıkıyor ve ona " almaz mısın benden bi çiçek güzel abem " diyor ..
Kemal Meltem'e " abey deme lazım olurum bir gün " deyince Meltem'in şalterler atıyor tabi ..
O sinirle Kemal'in üzerine yürüyor ve Kemal'de kaçmaya başlıyor .. İşte birlikte yürüdükleri yol orası yani Bakırköy sahil yolu fakat burada yürüme değil koşma durumu söz konusu ..
Kemal ne zaman oralarda gözükse Meltem hep onu kovalıyor ve başlarda her iki taraf soluk soluğa kalıp dalakları şişse de zamanla kondisyonları düzeliyor ve bu işi bir sağlık koşusu haline getiriyorlar .. Gel zaman git zaman da Meltem'in kızgınlığı da böylece geçiyor ve kalp ritmi düzene girdiğinden kalbi de zararlı toksinlerden filan temizlenmiş oluyor ..

Bi şey değil :)

meltem kim kemal kim ben kimim nereye geldim böyle
sen kimsin

Geri