kedi çakması
Üye
ne kadar da süper bir sevgiliyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akrep Burcu
”Dipsomanik Kullanıcı” Tamamen size yoğunlaşacak, sözleriyle değilse gözleriyle, ama her şeyin ötesinde yaydığı enerjiyle sizi ”kafaya koyduğunu” hissettirecektir. İçinizde uyuyanı uyandırıncaya kadar dürtükler. Bir kez onunla oynamayı kabul ettiğinizde de sınırsız ve kuralsız bir alana girmiş olduğunuzu fark edersiniz. Sizinle, bağımlı birinin, bağımlı olduğu maddeyle ilişkisine benzer bir bağ kuracaktır.
arkadaşım ekmeğimize niye taş koyuyorsun sen? ayıp be.... ayrıca sahipleniriz biz, sahiplenmiyorsak vardır karşıdakinde bi foşfoşluk.Boğa burcu kadını sahiplenmez, sahiplenilmeyi ister.
foşfoşu bilemem Demet'cim , ben bildiğimi söylerim. ama vay foşfoşun haline!arkadaşım ekmeğimize niye taş koyuyorsun sen? ayıp be.... ayrıca sahipleniriz biz, sahiplenmiyorsak vardır karşıdakinde bi foşfoşluk.
Boaburcuyum .s@Lefty yükselenin de mi akrep?
Benim yükselenim de yay. Duble şerefsiz özellikteyim galiba skljsljs
Yay özelliği de almış olabilirsin diyeceğim de bize de bir küfür etmedikleri kalıyor :ddddBenim de yükselenim Yay.
Burcumuzda sorun yok da yorumcularda var bana kalırsa![]()
Kiskandiklari icin Leftycim.@Süreyya cığım nedir bu Akrep burcunun yorumculardan çektiği? Yazılanlara bakar mısın?![]()