Burcuna göre nasıl birini arıyorsun?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Eğlenebileceği biri tabiri çok yüzeysel duruyor, bunu açmak gerek:
Böyle ilişki monotonlaştığında falan işten, internetten, kulüpten, bla bla her neyse, kısaca teması olduğu mecralardan edindiği yelloz arkadaşlarını da ilişkiye dahil etmekten çekinmeyecek, eşe dosta karşı "oha! yuh yani! bu kadar da rahatlık olmaz!" dedirtebilecek bir hatun. teşekkürler.

Eğlenebileceği biri tabiri çok yüzeysel duruyor, bunu açmak gerek:
Böyle ilişki monotonlaştığında falan işten, internetten, kulüpten, bla bla her neyse, kısaca teması olduğu mecralardan edindiği yelloz arkadaşlarını da ilişkiye dahil etmekten çekinmeyecek, eşe dosta karşı "oha! yuh yani! bu kadar da rahatlık olmaz!" dedirtebilecek bir hatun. teşekkürler.
Yay mısın sen?

nasıl bir ilham şekerim?

Omen tonremmm
Bu enerji zaten baska burc olamazdı…
Bilmiyorum. Şu sıra kısıtlı enerjimi tesettürlü hatunlarla takılmaya harcıyorum. "Hava aşırı sıcak olmadı mı?" klişesi üzerinden soyunmaya ikna etmek biraz daha kolay oluyor onları, işin bir realitesi var. Kısa şort ve göğüs dekolteli tek parça üstlükte takıldığım hatunları soyunmaya ikna etmek kolay olmuyor.

kızlar bakın destekleyen diyor
arada destek atın oturup durmayın

Bu durumda beni anlasın yeter aldatsa da olur mu yani :D

2-3 saat huyumdan suyumdan bi' iltifat alamazsam, elim ayağım titremeye başlar, anksiyetem depreşir, atak gelir, çok ilgi alaka da sevmem onu da söyliyim sıkılırım.

kimseyi aramıyorum ya ne aricam, ben akut muyum, ne demiş Sextus amucanız,

Arayan ya bulur ya bulduğunu ve bulabileceğini inkar eder ya da arayış içinde kalır.

yaa... işte öyle.

Geri