Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iyi hic eglenmeyek.Şu burç zırvalarıyla ilgili içerikleri üretenler bayağı işsiz olmalı. Burçları her şeye adapte edebiliyorlar.
Onun da zevki degil o film galiba.Niye asıldı o surat acabası @kLara hanimcigim
@Run dururken hala doğru kişi arıyor olamazsın. Daha doğrusunu görmedim..Iyi hic eglenmeyek.
Hep ciddi olak.Hep bi mantik üretek.
Sonra niye yanlis kisiye asik oluyoz?
Yasi tutmuyo.@Run dururken hala doğru kişi arıyor olamazsın. Daha doğrusunu görmedim..
Eurolar her şeyi kapatırYasi tutmuyo.
Iste tam bir boga burcu tepkisi.Eurolar her şeyi kapatır![]()
Hafızamı sildirip tekrar izlemek istediğim bir film oysa.Şansımıza çıkan filme Sanem hanımcım![]()
İzlemediğim için bilmiyorum yarın izlicem bakalım nasilmisŞansımıza çıkan filme Sanem hanımcım![]()
Biri benimkini de silebilir mi ? :dHafızamı sildirip tekrar izlemek istediğim bir film oysa.
Iyidir o film ya.Şansımıza çıkan filme Sanem hanımcım![]()
Ben silebilirimBiri benimkini de silebilir mi ? :d
Üç beş gün gelmedik ve neler duyuyorum.. oysa seni ne çok özlediğimi, sevdiğimi yazmaya gelmiştim.Yasi tutmuyo.
Hos geldin Run.Üç beş gün gelmedik ve neler duyuyorum.. oysa seni ne çok özlediğimi, sevdiğimi yazmaya gelmiştim.
Ah benim bu düş kırıklıklarımöptüm.
Hoş buldum ya, baktım sürekli seni soruyorum Sanem'e kendim geleyim dedim, kadın ölü taklidi yapmaya başladı.Hos geldin Run.