Burçların Zaafları

Konu sahibi son olarak 1157 gün önce görüldü
Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin
Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var

Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy

Eski Günler Hayalimden Gitmiyor
Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor
Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor

Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız
Onun İçin Viran Oldu Tahtımız
Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız

Koç: Egosu en büyük zaafı, ondan vazgeçmez.
Boğa: En büyük zaafı ailesidir. Onlara bir şey olacak diye ödü kopar.
İkizler: Aşık olduğu insan zaafıdır.
Yengeç: "keşke seni tanımasaydım" cümlesi... bunu duyduğu an delirir, onun en büyük zayıf noktasıdır.
Aslan: Kıskançlığı, kıskanırsa bu onu canavara çevirir.
Başak: İnsanların ne dediğini çok fazla önemsediği için insanlar onun en büyük zaafı.
Terazi: Arkadaşsız asla yapamaz bir terazi, kimsenin ona küsmesini istemez.
Akrep: Sevdiği insanın soğuk davranışları zayıf noktasıdır, birden kanı çekilir.
Yay: Bakmayın onun cool hallerine. Yalnızlığı hiç sevmiyor. Yalnız kalmaktan ödü kopuyor.
Oğlak: Kaybetme korkusu en büyük zaafıdır. Bakın isterse çok değer vermediği birisi olsun onu bile kaybetmekten korkar. Hele ki sevdiklerini siz düşünün, çok korkar.
Kova: Kovanın zaafı zekasıdır. Zekasına çok bağlıdır, bu onu bazen farklı mutsuzluklara götürür.
Balık: Elbette ki aşık olduğu insan. Onun için dağları da deler, ölür de..

Terazi: Arkadaşsız asla yapamaz bir terazi, kimsenin ona küsmesini istemez.

Tabiki kimse küsmesin

Oğlak: Kaybetme korkusu en büyük zaafıdır. Bakın isterse çok değer vermediği birisi olsun onu bile kaybetmekten korkar. Hele ki sevdiklerini siz düşünün, çok korkar.

Değer vermediğimiz insanlar; olabiliyorsa çok uzaklarda olmalı çünkü yaşamımı mütemadiyen olumsuz etkileyen insanlardan ışık hızıyla uzaklaşmak isterim. Kaybedebilirim hiç bir mahsuru yok. Ama sevdiklerim konusu çok doğru; ilelebet yanımda, benimle olsunlar..

Kova: Kovanın zaafı zekasıdır. Zekasına çok bağlıdır, bu onu bazen farklı mutsuzluklara götürür.

Zekalı insanları severim, zekasız insanlara denk geldi mi hayal kırıklığına uğrarım.
Ben bir zeka emiciyim. :)) :pp

Koç: Egosu en büyük zaafı, ondan vazgeçmez.

:D

kim ben ego ahaha hadi canim :p

Bende ki ego var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa devede kulak demei isterdim ama cidden hayirdir siz ? :p

Geri