Burçların üstün yetenekleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Doğru olanlardan en doğru olmayanlar da var.
Yay doğru ama Yay için en doğrusu iyimserlik ve inanç bence. İnanctan kastım din değil, genel.
İyimserlik frekansı çok yüksek bi takım yıldızı zaten lordu Jüpiter...büyük iyicil, mucize ve sans gezegeni. Mesela Oğlak enerjisinin başarısının altında çok çalışmak ve disiplin varken (Saturn) Yay enerjisinde başarının geleceğine duyulan yoğun inanç vardır.Iyimserlik enerjileri de çok iyi. Bardağın dolu tarafını iyi gözlemlerler.

Yaylar bence kendilerine karşı dahi realist. Eksik yönlerimizi acımasız şekilde elestirebiliyoruz. Olmayan seyler konusunda ego kasmiyoruz ve olduğumuzdan farklı gorunme çabasına girmiyoruz. Özguvenli olduğumuz konular varsa o konuda gerçekten iyi olduğumuzu düşündüğümüz için. Altı dolu yani. Eksik ve fazla yonlerimizle bir bütünüz ve bunu kabul ediyoruz.
Yaylar ile pek anlaşamıyorum ben bu arada bir insan her şeye mi muhalefet olur ya sjxjs

Yaylar bence kendilerine karşı dahi realist Eksik yönlerimizi acımasız şekilde elestirebiliyoruz. Olmayan seyler konusunda ego kasmiyoruz ve olduğumuzdan farklı gorunme çabasına girmiyoruz. Özguvenli olduğumuz konular varsa o konuda gerçekten iyi olduğumuzu düşündüğümüz için. Altı dolu yani. Eksik ve fazla yonlerimizle bir bütünüz ve bunu kabul ediyoruz.
Yaylar ile pek anlaşamıyorum ben bu arada bir insan her şeye mi muhalefet olur ya sjxjs
O kadar güzel başlayıp sonunu böyle bitirmen shahahahhssh

Tamam öyleyiz de, bizim bizden başka dostumuz yok…
Biz de kendimizi batırırsak ne olacak ahshdshsh
Ahah anlasamiyorum ama seviyorum ya. Sevdiklerime satasmayi, onlarla didismeyi seviyorum tam bir uyum beklentim yok. Kaos olmayınca canim sıkılıyo hem djxjd. Mottom "farklılıklar güzeldir"

süreyya'nın yorumlarını bekliyorum ben ama bu da güzel...

serçenin özel yeteneklerine ortalığı karıştırmak yazalım.

Geri