angie
Elmas Üye
Yay doğru mu…Yengeç,Aslan,Terazi yanlış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yay doğru mu…Yengeç,Aslan,Terazi yanlış.
Yay doğru mu…
Ben de ellerim doluysa asansör düğmesine burnumla basabiliyorum... sen onu yapabiliyon mu....asıl şunu yapabiliyor musun, bunu yapabilen az kişi varmış. hem sağ hem sol ile yapabilen daha da az, ben solumla yapamıyorum mesela. asıl yetenek budur jdjdh
O kadar güzel başlayıp sonunu böyle bitirmen shahahahhsshYaylar bence kendilerine karşı dahi realist Eksik yönlerimizi acımasız şekilde elestirebiliyoruz. Olmayan seyler konusunda ego kasmiyoruz ve olduğumuzdan farklı gorunme çabasına girmiyoruz. Özguvenli olduğumuz konular varsa o konuda gerçekten iyi olduğumuzu düşündüğümüz için. Altı dolu yani. Eksik ve fazla yonlerimizle bir bütünüz ve bunu kabul ediyoruz.
Yaylar ile pek anlaşamıyorum ben bu arada bir insan her şeye mi muhalefet olur ya sjxjs
Çünkü yay olmak.. öyleyiz ama yalan mı sjdjsO kadar güzel başlayıp sonunu böyle bitirmen shahahahhssh
Tamam öyleyiz de, bizim bizden başka dostumuz yok…Çünkü yay olmak.. öyleyiz ama yalan mı sjdjs
Ahah anlasamiyorum ama seviyorum ya. Sevdiklerime satasmayi, onlarla didismeyi seviyorum tam bir uyum beklentim yok. Kaos olmayınca canim sıkılıyo hem djxjd. Mottom "farklılıklar güzeldir"Tamam öyleyiz de, bizim bizden başka dostumuz yok…
Biz de kendimizi batırırsak ne olacak ahshdshsh
Ben de ellerim doluysa asansör düğmesine burnumla basabiliyorum... sen onu yapabiliyon mu....