Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle şey mi olur o zaman koç'a da eklemesi lazım..bizim de burcumuzun yanına bı kalp gelir mi ki...
anna hnmcim..
senin benim diye bir şey mi vardı 🤔Öyle şey mi olur o zaman koç'a da eklemesi lazım..
Peki benim hiç bu burçlardan anlamadığım gerçeğini ne yapacağız… ama iyi anlamış rolü yapıyorum bunu kabul edelim… elimi attığım her işin üstesinden gelirim işte bu da ikizler olmanın farklılığı…..En azından olumsuz değil ve daha iyi anlamak için sorgulamış olabiliriz.
Anna'nın Akrepler için olumlu bir şey yazacağına ihtimal vermediğim için konuya çekinerek girmiştim.![]()
Ben de anlamam.Peki benim hiç bu burçlardan anlamadığım gerçeğini ne yapacağız… ama iyi anlamış rolü yapıyorum bunu kabul edelim… elimi attığım her işin üstesinden gelirim işte bu da ikizler olmanın farklılığı…..
@idyllic hanım,ya akreple koç burcuna hiç kalp koyasım gelmiyor slj şey yapsam size kahve ikram ederken kalp bıraksam….
Hiç anlamadığım bir konu yoksa bu işi Anna'ya asla bırakmazdım.@Lefty hanım , bana destek olursanız sizde söyle bişey yapabiliriz.. hatta destek olursanız koçu ikinci sıraya akrebi birinci sıraya yazmanizdan keyif alırım
Anna Karenina vs Fnet yönetimi Burç analizleri.
Onlar 8 kişi hazırlasın biz 2 kişi :d