Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence çok güzel cevap aksjdKova burcu nalakaaa..
Seni halaydan atmışlardı bir de erik dalı mı diyorsunyay ve ikizler olarak dünyaya dert olmuşuz…överlerse birbirimizi etiketleyelim canım yaylar ve canım ikizler… kip in taç filan
Sanırım benim yükselenim terazi diye kova beni şaşırtıyor.. :ddBence çok güzel cevap aksjd
Seni halaydan atmışlardı bir de erik dalı mı diyorsun
Orda da bir soru işareti var. mi? Acaba demişsin skskSanırım benim yükselenim terazi diye kova beni şaşırtıyor.. :dd
Evet evet emin olamam.. snsjsjsjOrda da bir soru işareti var. mi? Acaba demişsin sksk
Erik dalı önemli aynı ritm aynı yöne gerdan kırış falan önemlierik dalında allahtan bir birliktelik durumu yok… ondan atamazlar diye umuyorum…
kac derece Anna ?Sıcaklarda konuşmuyorum diyip her konuya yazmam peki............
Net derece veremem ama sıcaklığı daha iyi hissetmen adına örnek verebilirim.... hani cakmakla sacının ucunu yakarsın ya.. siz hiç yaktınız mı bilmiyorum sljj dışarıya sacını ör cık, sacının ucu lastiğe kadar yanar.......kac derece Anna ?