Burçların kin tutma süreleri

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
26283675_522517978134679_4434153038441086976_n.jpg

İkizler burcu insanlarının damarına bastıysanız ömür boyu unutmazlar,ölseniz de kin beslerler size

Murattan başkası konu acmasin pls, bilirkisi istiyorum konuya -.-

Aynı ben .
Kin , nefret yüktür atın ve yolunuza devam edin .
Ben değerliyim ve başka bir ben yok başka bir varlığı kiriyle taşıyamam .

Kin tutulacaklar listesi yapmak istiyorum, tutamiyorum cunku:aeg:

ne yüce gönlüsü be yapılan en ufak hatayı bile unutmam ve affetmem :D

Bu konularda sürekli Akrep burcuna yürüyolarmış gibi ya hayırlısı

Yay ilginç :) Kinci değilimdir de affetmediğim çok şey var.

Tamam kin, nefret hoj seyler degil ama azcik tutaydik iyiydi.
Sonra saf saniyolar lakinki öyle değil sadece kendimizi sizden daha çok seviyoruz.

asla katılmıyorum, ölene kadar unutmam :torpu:

Tamamen kisilige bagli bu durum, burclarla alakali degil.

Ben unutmam, bir kez sildiysem de affetmem. Kin tutup kendimi yaralamam ama o kisilerle iletisimi keserim temelli, benimle iletisim yollarini kapatirim, onlari hatirlatacak her seyden kurtulurum.

Aslında burçları anlamak için daha çok yönetici planetlerine bakmak gerekir.
Boğa için çoğu platformda kindar deniliyor ki yanlış bilgi.
Venüs tarafından yönetilen bir burç ne derece olumsuz duygularla harmanlanabilir ki?
Sadece çok inatçılar, barışıp barışmama durumunu aşırı inada bağlayabilirler. Boğa'lardaki bu durum karşıt burcu Akrep'lerdeki gibi değildir yani.Olay daha çok inat kökenlidir nefret gibi duygulardan ziyade.
Onun dışında İkizler burcu da kin tutmaz bu da yanlış bilgi, zodyağın en zeki ve umursamaz burcudur sadece.
Mental olarak duygusal anlamda sizi hayal kırıklığına uğratabilirler ki bunu da çoğu zaman bilerek yapmazlar, bu da size kin gibi gelebileceğinden sadece sizi ilgilendiren bir durumdur.
Akrep burcu en kindar burçtur evet fakat çoğu zaman abartılır.Oldukça dengelidir bu konuda,ciddi bir hata olmadığı sürece pek çok şeyi tolere edebilirler; en empatik burçlardandır fakat güvenini bir kez kırdıysanız,ciddi bir hata yaptıysanız sonsuza dek iyi bir şekilde sizi anımsamayacaktır.Yılan ya da zümrüd-ü anka mertebesine ulaşmış akrepler affedicidir.Tüm akrepler içinde yalnızca %10 u bu mertebeye gelebilir.
Büyük iyicil Jüpiter'in burçları Yay ve Balık'lar bu konuda en beceriksiz kişilerdir.
Kin yetileri zayıftır.
Onun dışında Kova,Terazi,Aslan da kin tutmayan burçlardan olup, Başak,Yengeç,Koç,Oğlak orta şekerlidir.

Şimdi tabi bu çok yüzeysel bir bilgi.
Haritanızda Ay,Plüton ve Mars'ın konumu son derece önemlidir.
Zararlı açılar altında Balık dahi olsanız aşırı kinci olabilirsiniz.

Sallamayinca karsiya daha cok koyuyor.

Geri