Burçların güzellik sıralaması √

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
ZO922Z.jpg

Terazi kadini en guzel demek istedim Sade :D
Senin yukselen terazidir kesin.

Guzellik muzellik bosver. Muhim olan cekici olmak.

Niye sonlardayım ben ya halbusi kendimi çok güzel sanıyordum:hıı:

Astroloji'de dış görünüş güzellik/yakışıklılık yükselen burcun denetimindedir daha da önemlisi planetlerin konumunda saklıdır.
Kadın haritasında;Venüs,Ay,Plüton
Erkek Haritasında; Venüs,Güneş,Plüton
Konumu çok önemlidir.
Angelina Jolie'nin haritasında Venüs'ü en güçlü evde yükseleniyle kavuşum halindedir mesela (güç birleşimi)
Konudaki gibi sadece öz burç üzerinden genelleme yapmak saçmalık yani
Hele kadında Kova denmiş illa burç baz alacaksak alakası yok yani .
Kova Satürn'ün burcu.
Satürn güzellik veren bir planet değil.Aksine kötülük ve engelleme enerjisi veren bir planet.
Venüs ve Ay Plüton ile önemli açılar yapıp asalet kazanmamışsa başlı başına Satürn burçlarına güzellik enerjisi veren burçlar demek saçmalık olur.
Ve yukarida da dediğim gibi yükselen burç baz alinir,Güneş burcunuz değil.

Sana gore Angelina guzel bana gore Yasemin Kozanoglu. Burclarla alakasi yok guzelligin, kisinin gonul gozuyle alakali .p

Ben de bilirkişi olarak Murat'ın cevabı bekliyordum.. Genelde böyle bilgileri çok güzel yalanlıyor.. :) Angelina Jolie dışında Adriana Lima da dünyanın en güzel birkaç kadınından birisi, haritasında konumu nasıldır acaba?.. Kezâ Megan Fox da öyle.. Boş zamanda özene bezene yaratılmışlar resmen.. :)

Ben Astrololojik açıdan burçtan çok planetlerin bu konuda daha önemli olduğunu vurguladım.
Planetler kale alındıktan sonra da öz burç değil yükselen burç kale alınır.Yukarıda Kova örneği verdim mesela fakat forumda aegishjalmur var onun yükseleni ve de burcu Kova ama haritasında Venüs ve Güneş Kova ile kavuşumda,asalet sahibi ve Plüton'dan dinamik açı almış.
Gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.
Megan Fox'u incelemedim :p Adriana'yı hatirlayamadim ama onun da Venüs 'ü güçlüydü sanki

Bunlar hep kova burcunun oyunlari, en guzel biziz.

10 Numara iyi güzel hoş numara da sıralamada baya bir gömülmüşüz en azından alttan ilk 3 te :)

Yalancı Aynalar :)

kötüyüm ama giderim var
sevişelim mi

Güzellik görecelidir fakat ama la( şapkalı a yazamadım.d)kin aslan burcunun yeri orası değil.d

Lynx bey
Evet, bu tur konularda hep sizi rahatsiz ediyorum, cunku ilgimi cekiyor boyle seyler. Soracagim soru belli. Peki benim haritamdan anladiginiz nedir bu konuda? :sırıt:

Geri