Burçların Bencillik Yüzdesi! En Benciline İnanamayacaksınız...

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
GVRua4.md.jpg

Paylaşmayı sevmeyen insanlara bencil deriz. Bencil bireylerle yakın ilişki kurmak ise zor olabilir. Peki hangi burç ne kadar bencil? İşte yüzdelik oranları...

BURÇLARIN BENCİLLLİK YÜZDESİ

KOÇ:
Koç burçlarını bencil bilirler. Ancak Koçlar sevdiklerine fedakardırlar. Bencillik oranları %16...

OĞLAK: Oğlakların hayatının ön planlarından kendileri vardır. Ancak çevrelerine de duyarlıdırlar. Bencillik oranları %56...

İKİZLER: Rahatlarına düşkün İkizler canlarının istediklerini ön plana koyarlar. Bencillik oranları %300...

ASLAN: Ben, ben, ben! Aslan burçları bencildir. Övülmedikleri ortamda eksik hissederler. Bencillik oranları %200...

YAY: Yay burcu iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Vefalıdır. Bu nedenle bencillik oranları %38...

BOĞA: Rekabetçi Boğalar iş ortamında hırslıdırlar. Tüm övgülerin kendilerine ait olmasını isterler. Bencillik oranları %100...

YENGEÇ: Ah Yengeçler! Dünyanın en fedakar burcudur. Başkaları üzülmesin kendisini üzer Yengeç. Bencillik oranları %1...

KOVA: Fedakar görünümlü narsist Kovalar... Kova burcu insanı birilerinin kahramanı olmaya bayılır. hayran bakışlar için gecelerini gündüzlerine katarlar. Ancak bu bencil oldukları gerçeğini değiştirmez. Bencillik oranları %90...

BALIK: Karadeniz'in hırçın dalgaları misali bir ruh hali olan Balık burçları hisleri konusunda bencildir. Histeriktirler. Çoğu şeyi paylaşır ancak sevdiğini paylaşmaz bir Balık. Bencillik oranları %88...

AKREP: Kendini önceler Akrep burcu! Çok fedakar değildir ancak orta şeker bir bencilliğe sahiptir. Bencillik oranları %50...

BAŞAK: Mantık anıtı dikilse Başakları dikerler. Öyle ki akıl terazisine koymadan aşk bile yaşamazlar. Bencillik oranları %65...

TERAZİ: Aynaya en çok bakan burç Terazidir. Terazi burçlarının uyumsuzluk alerjisi vardır. Bencillik oranları %80...

Aslında kendimde en sevmediğim özellik bu. Allah bana biraz bencillik, egoistlik, kıskançlık ve hırs verseymiş çok başka başka bir şey çıkarmış benden.

Onlardan o duygulardan yok bende : )

KOÇ: Koç burçlarını bencil bilirler. Ancak Koçlar sevdiklerine fedakardırlar. Bencillik oranları %16..

Ya ben daha ne yapayım ne.. Hı

@Srcn şuna bakar mısın arkadaşım :dd

KOVA: Fedakar görünümlü narsist Kovalar... Kova burcu insanı birilerinin kahramanı olmaya bayılır. hayran bakışlar için gecelerini gündüzlerine katarlar. Ancak bu bencil oldukları gerçeğini değiştirmez. Bencillik oranları %90...

Ikizler e %300 denmiş, Aslan a 200 denmiş ki Aslan bencil değildir; kibir,ego,bencillik iç içe gibi dursa da farklı kavramlar. Kova ya %90 denmiş
Dahası Akrep ve Oğlak a düşük oranlar verilmiş.
Ok maksat vakit geçsin mizah olsun da altı dolu olsun accık

@Srcn şuna bakar mısın arkadaşım :dd

Kişiye göre değişkenlik gösterebilir, ohoo o zaman bırakalım insanları tanımaya burçlara göre yaşayalım )))

Ikizler e %300 denmiş, Aslan a 200 denmiş ki Aslan bencil değildir; kibir,ego,bencillik iç içe gibi dursa da farklı kavramlar. Kova ya %90 denmiş
Dahası Akrep ve Oğlak a düşük oranlar verilmiş.
Ok maksat vakit geçsin mizah olsun da altı dolu olsun accık
Aslan burcu için yorumuna katılıyorum Murat. Kibirinden üzüntüsünü göstermeyen, yenilgi olarak düşünen burnundan kıl aldırmayan burç olsa da sevdikleri için inanılmaz fedakarlar. Aslan kadınları özellikle erkeğini bilmiyorum çevresini koruyup kollamakta çok çaba sarfediyor.

Ikizler yine saplamis gecmis. (:

Koçtur o bencil koç, başka izahı yok .p

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri