-
-
-
-
Paylaşmayı sevmeyen insanlara bencil deriz. Bencil bireylerle yakın ilişki kurmak ise zor olabilir. Peki hangi burç ne kadar bencil? İşte yüzdelik oranları...
BURÇLARIN BENCİLLLİK YÜZDESİ
KOÇ: Koç burçlarını bencil bilirler. Ancak Koçlar sevdiklerine fedakardırlar. Bencillik oranları %16...
OĞLAK: Oğlakların hayatının ön planlarından kendileri vardır. Ancak çevrelerine de duyarlıdırlar. Bencillik oranları %56...
İKİZLER: Rahatlarına düşkün İkizler canlarının istediklerini ön plana koyarlar. Bencillik oranları %300...
ASLAN: Ben, ben, ben! Aslan burçları bencildir. Övülmedikleri ortamda eksik hissederler. Bencillik oranları %200...
YAY: Yay burcu iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Vefalıdır. Bu nedenle bencillik oranları %38...
BOĞA: Rekabetçi Boğalar iş ortamında hırslıdırlar. Tüm övgülerin kendilerine ait olmasını isterler. Bencillik oranları %100...
YENGEÇ: Ah Yengeçler! Dünyanın en fedakar burcudur. Başkaları üzülmesin kendisini üzer Yengeç. Bencillik oranları %1...
KOVA: Fedakar görünümlü narsist Kovalar... Kova burcu insanı birilerinin kahramanı olmaya bayılır. hayran bakışlar için gecelerini gündüzlerine katarlar. Ancak bu bencil oldukları gerçeğini değiştirmez. Bencillik oranları %90...
BALIK: Karadeniz'in hırçın dalgaları misali bir ruh hali olan Balık burçları hisleri konusunda bencildir. Histeriktirler. Çoğu şeyi paylaşır ancak sevdiğini paylaşmaz bir Balık. Bencillik oranları %88...
AKREP: Kendini önceler Akrep burcu! Çok fedakar değildir ancak orta şeker bir bencilliğe sahiptir. Bencillik oranları %50...
BAŞAK: Mantık anıtı dikilse Başakları dikerler. Öyle ki akıl terazisine koymadan aşk bile yaşamazlar. Bencillik oranları %65...
TERAZİ: Aynaya en çok bakan burç Terazidir. Terazi burçlarının uyumsuzluk alerjisi vardır. Bencillik oranları %80...