Burçlarada el attım

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
Burçlara inanmak kendini avutmakmıdır önyargımıdır tam çözmüş değilim kimi derki burcumun özelliğini taşıyorum kimi derki burcumun söylediğine göre ruz ikizimi arıyorum çok saçma olmasına karşın kimilerine çok inandırıcı gelir kimilerine bildiği şeyler..Bazen tvyi açıyorum süslü oyuncak bebek kıvamında hatun kişiler tarafından müneccim gibi anlatıyorlar gelecekte şu bu olacak ya bi gidin Allah aşkına ...ama şu var aslında siyah seversiniz ama beyaz da etkileyici gelebilir bazen..Bence burçlara inanmak inanç eksikliği yanlışlık payım varsa ispatı nerede? Sanırım ülkemizin astroloji ve benzeri inancların insanlığa ne kadar zarar verdiğini ögrenmek icin mitoloji dışında tarih okunması en gerekli olandır.

İnanmaya çabalayıp sineye çekiyoruz ne yapak . :)

dünyadaki 4 milyar küsür insanı aynı kategoriye sokmak yanlış olsa da kişinin sahip olduğu burcun genel özelliklerini kişiselleştirerek sahiplendiği bilinmekte.

Ah nerede o eski müneccimler...

Günlük burç yorumları safsatadır, "Sabah acıkacaksınız, takriben saat 14:00'de telefonunuz çalabilir, akşam da mide ağrısı yaşayabilirsiniz" diyen burç yorumlarının nesine inanacağım... Gülmek için okuyorum bazen, genelleyip güzel sallıyorlar.

Saçmalık.

Herkesin karakteri ne fakadar farklı olsada...
burc özellikleri misal 10 ise
bunun 3'ünü... aynı burc insanlarda görmek mümkündür..

Kuran-ı kerimde Burç geçiyor.. Günlük burçlarına inanmak saçmalıktır vesselam ama burç özellikleri gerçektir.

Kolay yoldan para kazanma .
Banada para verin bende her burç için günlük birsürü saçmalıklar karalarım .

Her şeyine inanmamalı, burçsuz da kalmamalı.:)

Ah nerede o eski müneccimler...

Günlük burç yorumları safsatadır, "Sabah acıkacaksınız, takriben saat 14:00'de telefonunuz çalabilir, akşam da mide ağrısı yaşayabilirsiniz" diyen burç yorumlarının nesine inanacağım... Gülmek için okuyorum bazen, genelleyip güzel sallıyorlar.

Saçmalık.
Gelsende yine yorumlasan..

Geri