Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günlük olarak yazılan safsatalara kimse inanmıyordur değil mi ? Yoksa inanıyor mu ?
Burçlara inanmak ya da inanmamak diye bir şey de yok zaten.
O aylarda doğan insanların genel özellikleri itibariyle hepsine bir isim verilmiştir. Doğduğun aya göre de bir kişilik & davranış profili anlatılmıştır.
Okuduğunda da kendinden ne kadar çok bahsedildiğini anlarsın sonucunda. : )
Sen Akrep burcusun ömrün boyunca sadece bunları yaşayıp başından bunlar geçecek diye bir durum da yok yani.
Burçlar kaderini çizmiyor özelliklerinden bahsediyor gözüyle bakarsak inançlık bir durum olmadığı sonucuna da varılır.
Basit bir denklem kuralım.
Dünya nüfusunun 6 milyar olduğunu varsayalım.
12 burç var. Her burç için ortalama 500 milyon mensup düşmektedir.
Peki bu 500 milyon kişinin başına aynı şey mi gelecektir?
İnanmıyorum, hiç inanmadım bu yüzden kendi burcumla alakalı yorumum hiç tutmaz =) Eğlence olsun diye okuyup hıı tamam öyleyse der geçerim. Kaderimi ve beni nelerin beklediğini burçlardan mı öğreneceğim ? yok artık