Burçlara göre gıdıklanma

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Koç: Daha elinizi sürmeden yalvarmaya başlar, daha sonra durmanız için her türlü rüşveti teklif edecektir.

Boğa: Yuvarlanarak, kendisini sizin üzerinize atar yani resmen üstünüze oturur ve öyle kalır. Malum ya, o bir "boğa"dır.

İkizler: Yerlere düşer, gıdıklanmaya bayılır ama seans bitince hemen olanı unutur ve sorar: "Nerede kalmıştık? Konumuz neydi?"

Yengeç: Hiç tepki vermez, birşey söylemeden öylece bakar sonra kapıyı çarparak çıkıp gider ve saatler sonra geri gelir. On yıl sonra bir kavga sırasında, bu yaptığınızı yüzünüze vuracaktır.

Aslan: Önce anlamaz, sonra küser ve bunu neden yaptığınızı açıklamanızı bekler. Açıklamadan yani bunun bir şaka olduğunu anladıktan sonra gıdıklamaya devam etmenize izin verir.

Başak: Siz bıkıp duruncaya kadar, hiç gülmeden sabit bakışlarla yüzünüze bakacaktır.

Terazi: Hoşuna gidecektir ama dış görünüşünü bozduğunuz anda başınız derde girecektir.

Akrep: Önce gıdıklanmaya dayanamaz sonra birden tüm gücünü kullanır, tekrar soğukkanlılığına bürünerek insiyatifi ele alır ve gözlerini gözlerinize dikerek, kaşlarını çatar ve; "Kes şunu, hemen..." der.

Yay: Çok eğlenir. Sonra aradan zaman geçer ve siz bir misafirinizle otururken, birden üzerinize saldırarak, gıdıklamaya başlar. Öcünü almayı asla unutmayacaktır.

Oğlak: Asla gıdıklanmaz çünkü o önemli işlerle meşgulken ciddi yüz ifadesini görünce gıdıklama girişiminde bile bulamazsınız, hevesiniz kursağınızda kalır.

Kova: Sessizce kendisini kurtarmaya çalışırken, yüzünde hafif bir tebessüm belirir, bu arada bir gıdıklanma örgütünün kurulup, kurulamayacağını düşünmektedir.

Balık: Önce nefret eder sonra hoşlanmaya karar verir çünkü bunu başkalarının da yapmak isteyeceğini düşünmüştür.

yuvarlanarak ne
gitti karizma

Aynen ben asiri gidiklanirim.dd

Acaba bu burç yorumlarını okuyup bir nebzede olsa inanan insan evladı varmıdır

Ay hiç de hoşuma gitmiyor :d
Gıdıklandığımıda düşünmüyorum

Yuvarlanarak, kendisini sizin üzerinize atar yani resmen üstünüze oturur

bunu okudukça
gülesim geliyor
ama gülmüyorum

gıdıklanmam yalnız çıplak ayağımın altına dokunanu patates ederim.çok netim bu konuda

Geri