Burçlara göre aşık olmaktan neden kaçarız?

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 1414 gün önce görüldü
KOÇ:
-Flört serbest! “Kime bakıyorsun, onu
tanıyor musun?” tarzı sorulara yakalamadığım gibi, hoşlandığım kişiye de rahat rahat bakabiliyorum.
-Arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçirdiğim için yeni ortamlara girebiliyorum. Yeni ortam demek, yeni
insanlar demek.

BOĞA:
-Canım konuşmak istemediğinde, açıklama yapmak zorunda olduğum biri yok karşımda. -Özel günlerle aramın iyi olmadığını herkes bilir. Sürekli hatırlamak zorunda olacağım bir gün yok, hediye falan
almıyorum kimseye. Özel gün kavramım
sadece bayramlarla sınırlı.

İKİZLER:
-Seviyoruz diye tüm sinir bozucu huylarına
katlanacağımızı düşünen biri yok! Sorumluluk almayı sevmeyen, rahat
tavırlarımdan şikâyet eden biriyle muhatap olmak zorunda kalmıyorum.

YENGEÇ:
-Tatil günlerimi ayırmak zorunda olduğum biri yok, aileme daha çok vakit ayırabilirim!
-Romantik-komedi tarzı film izliyorum
diye şikâyet eden ve dalga geçen biri yok! İstediğim kadar ağlar, istediğim kadar
gülerim.

ASLAN:
-Keyfimin kahyası yok; istediğim saatte
uyanır, istediği saatte uyurum. Yemek
yapmak zorunda değilim, dışarıdan
sipariş vermekte özgürüm.-“Çok para harcıyorsun” diyen ve aldığım şeylere
karışan biri yok!

BAŞAK:
-Yalnızken hayallerime ve ideallerimi odaklanmak çok daha kolay! Her dakika hesap verdiğim biri yok, zihnimi yoran biri beni işimden de alıkoyar. Bu şekilde mutluyum.

TERAZİ:
-Çevremde her daim bir hayran grubum
var. Kısmetim hep açık. -“O etek kısa olmuş,
bu çorap olmamış, dekolten biraz fazla
sanki?” tarzı maço konuşmalara maruz
kalmıyorum. Dilediğimce giyinebilirim.

AKREP: Kimleri sevdiğime, kimlerle görüşüp kimlerle görüşmek istediğime ben karar verebilirim. Beni sınırlandıracak birine
gerek yok. -Her konuda muhalefet olduğumu düşünen ve benim düşüncelerimi anlayamayan; kendimi ifade
etmekte zorlandığım birine ihtiyacım yok!

YAY: Bekar olduğuma göre gündüzüm ayrı,
gecem ayrı güzel. “Eve döndün mü?
Neredesin?” diye hesap soran biri yok!
-Benimle eğlenmesini bilmiyorsan, enerjime ayak uyduramıyorsan hiç yaklaşma. Ben böyle rahatım.

OĞLAK:
-Kazandığım parayı dilediğim gibi, sadece kendim için harcayabilirim. İşin içine duygular girdiğinde her şeyin kontrolünü kaybediyorum sanki. mantığım devre dışı kalmasından hoşlanmıyorum!

KOVA:
-Her yerde dilediğim gibi davranabilirim. Başkalarının kurallarına uymak zorunda değilim!
-Farkındayım, arada sırada garip biri
olabiliyorum. En azından yalnızken, bu
çok göze batmıyor, orijinal fikirlerime
itiraz eden yok!

BALIK:
-Benim kadar yoğun duygular yaşayamıyorsan, hayatımda olmanın anlamı var ki?
-Sürekli birinin arkasını toplamak zorunda değilim. Yorgun argın eve döndüğümde, benden yemek bekleyen biri için son kalan enerjimi harcama taraftarı değilim.

Geri