Burçlar ve suçlara meyillilikleri

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Evet öfkelenince gemiyi de, limanı da yakarım. Adam olana da çok sevgi doluyumdur. Tamamen size bağlı…

bu da hep yolcu....

Arsiv bitince normal düz biri olacagim, insanlar beni bıcır bıcır sevgi ve hayat dolu hatırlasın istiyorum, diğer türlü sabahtan akşama muslum gürses paylaşıp içinden geçeni şöyle konusuna '' bu havalar şaka mığ '' yazan biri olacagim.
Buna dönüştüğümu görmek istemiyorum, bu kadarı benim için bile fazla.

Arsiv bitince normal düz biri olacagim, insanlar beni bıcır bıcır sevgi ve hayat dolu hatırlasın istiyorum, diğer türlü sabahtan akşama muslum gürses paylaşıp içinden geçeni şöyle konusuna '' bu havalar şaka mığ '' yazan biri olacagim.

pinterestte bir kaç çiikolayt esprili resim buldum.
yeni sezon delisi benim

yok yok yılmaz'a da dedim, aziz'e bir olgunluk gelmiş...ciddi konuşuyor falan dedim, var sende bi haller.

Ben susarım burcum konuşur yürü bee aslanım kjkhkh

Kükreyip durduklarına bakmayın, kedi onlar kedi! Aslan da en az suça karışan burçlardan! Aslan burcunda doğan katillerin çoğunun cinayet sebebinin ilgi çekmek amaçlı olduğu da belirtilmiş. Ne diyelim, hayat...

Asla kabul etmiyorum azili bir suçluyum ben ne kedisi yaa :(

yok yok yılmaz'a da dedim, aziz'e bir olgunluk gelmiş...ciddi konuşuyor falan dedim, var sende bi haller.

Şaka yapinca işsız, normal yazincada ciddi oluyoruz bir türlü memnun edemedik sizleri eninde sonunda içinden geçeni şöyle konusuna girip cıbıldak bir şekilde koşacagim olacağı bu.

Yılmaz'dan güzel deli olur bu arada.

Şaka yapinca işsız, normal yazincada ciddi oluyoruz bir türlü memnun edemedik sizleri eninde sonunda içinden geçeni şöyle konusuna girip cıbıldak bir şekilde koşacagim olacağı bu.

Yılmaz'dan güzel deli olur bu arada.

eskiden olsa seni bayira yatırır sabaha kadar meeeletirdim yazardım da.
banlanirim diye korkuyirum

Yaylar ve ikizler, sıyırık oldukları için, bunlar sandviç yapamazlar, iyi bir sandviç yapmak meziyet ister, sabır ister, estetik ister, kötü sandviç yapanlar en büyük cezalara çarptırılmalıdır ve bu çok büyük bir suçtur, sadece kanunda karşılığı yok maalesef, birkaç abukat tanıdığım var, örgütleniyoruz, bunu kanuna ekleteceğiz inşallah.

En güzel sandviç yapan burç, boğalar değildir, boğalar sandviç yaparken bir anda oynaşmaya başlar, ya bi' dur be kardeşim bak nimet var çarpılacaz götümüzle ağzımız yer değişecek ya,
ay akrep boğa filan, bunlar evlerden ırak.
en güzel sandü' yapımını, oğlaklar yapar arkadaşlar, oğlak bulunca evlenin, çünkü güzel sandü' yapıyordur.

Balık olarak yine en masumum :)

• Yalancı
Tepkiler: ne
Geri