tabi )
Erdi, Instagram: "Düşük zekâ belirtileri? 😑 #fyp #keşfet"
245K likes, 6,911 comments - erdi.exe, April 8, 2023: "Düşük zekâ belirtileri? 😑 #fyp #keşfet".
www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tabi )
www.instagram.com
Sen bir yaysin , kendine gel ,osalonu su bastıracak bir kişi varsa o benimdir, ben çok ağlarım ama beni güldürmek çok kolay olduğu için ansızın modum değişebilir… ben kırılgan bir çiçeğim…
bu ikizler burcu yalnız……salonu su bastıracak bir kişi varsa o benimdir, ben çok ağlarım ama beni güldürmek çok kolay olduğu için ansızın modum değişebilir… ben kırılgan bir çiçeğim…
Sen bir yaysin , kendine gel ,o
merak etme hemen hatırlıyorum yay olduğumu kdjdj ve sahalara dönüşüm şöyle oluyor
bak burada ecem erkek’in duygulanışı aynı ben, sahne içeriği ile ilgili değil, aynı ben de böyle duygusallaşıp -bazen hüngür şakırt ağlayıp-sonra böyle çıkıyorum. çok samimi bir sahne bu arada, çok severim
burç konularını ilk açan benmiyim different ?![]()
Erdi, Instagram: "Düşük zekâ belirtileri? 😑 #fyp #keşfet"
245K likes, 6,911 comments - erdi.exe, April 8, 2023: "Düşük zekâ belirtileri? 😑 #fyp #keşfet".www.instagram.com
sen beni engellememişmiydin? xsburç konularını ilk açan benmiyim different ?
Ben s i zi neden engelleyim.sizi tanımıyorum bile.sen beni engellememişmiydin? xs
güneş akrep yükselen yengeç.....bu sıfat aynı ben.......<<< agladiktan sonra ofkelenmeye baslayanlardan
a la sanat eseriyle yengec/akrep:
Ekli dosyayı görüntüle 81221
benim de gunes yengec burcunda ve genel haritam akrep baskin/dominantgüneş akrep yükselen yengeç.....bu sıfat aynı ben.......
ya ben takılmıştım sana seni kırdıysam affola: ) fala bende inanırım ^^Ben s i zi neden engelleyim.sizi tanımıyorum bile.