Burçlar Konuşursa Ne Söylerler?

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Akrep
''Fikirlerimi insanlarla paylaşmayı çok severim ama arsızca yorum yapabileceklerini düşünenler henüz iğnem ile tanışmamışlardır.''

Boğa
''Yaptığım her şeyin hesabını tutarım, söylediğim sözlerin de söylemediklerimin de ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim.''

Kinciyim galiba yaptıgım, yapılan, söyledigim, söylenen hiç bir şeyi unutmuyorum yeri ve zamanını bekliyorum gelincede tabi, vay haline :T:

Oğlak
''Beklentilerim alt seviyelerde de olsa, karşılandığı süreçte oldukça uysalımdır. İnatçılığım beni zorladıklarında ortaya çıkar.''

Balık
''Mantığım ile hareket etmeyi de duygularım ile hareket etmeyi de severim, ikisinin farkını da iyi bilirim, asla karıştırmam.''

Hmm güzel. :p

Koç

''Yönetilecek her şey için söyleyecek birkaç lafım vardır, duygusal olduğum bir gerçek ama prensiplerimden kolayca vazgeçmem.''

Prensiplerim vazgeçilmezimdir :p

Yay
''Özgürlüğüme düşkünüm ilişkilerden kaçar gibi gözüksem de, aynı zamanda bana uymayan ilişkileri seçiyorumdur. Yanılmamalısınız.''

Oğlak
''Beklentilerim alt seviyelerde de olsa, karşılandığı süreçte oldukça uysalımdır. İnatçılığım beni zorladıklarında ortaya çıkar.''

Doğru

''İnsanları dinliyorken susarım, ne söyledikleri değil nasıl anlattıkları önemlidir benim için. Anlatırken, neleri ezip geçerler, ona bakarım.''

Hmm doğru (:

ama arsızca yorum yapabileceklerini düşünenler henüz iğnem ile tanışmamışlardır.

yani:p

Bir boğa burcu insanı olarak tamamen katılıyorum. :cici:

Geri