Burçlar Karışık

• Kullanıcı inciR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
@Anna Karenina bu başlığı görmedi mi?:)

Akreplere yine haksızlık yapmışlar.:(

Çapkınlık deyince ilk aklıma İkizler, Yay, Terazi gelir. Bir de şaşırtıcı şekilde Yengeç ve Balık. Çok duygusal görünürler ama ilgi görmeyi de pek severler

Toksiklik deyince benim listemin başında Akrep ve Koç var.

Özellikle baktım...sinsi sinsi gelip yorumları beğenmiş lefty hanım.. analiz ettim.. her liste başını begenmiyor gibi :d
En son 15 kişi eve kapanmışlardı, şimdi de 50 kişi bir araya gelip yeni bir liste yaparlar. :)

• Kahkaha
Tepkiler: RK
@Anna Karenina bu başlığı görmedi mi?:)

Akreplere yine haksızlık yapmışlar.:(

Çapkınlık deyince ilk aklıma İkizler, Yay, Terazi gelir. Bir de şaşırtıcı şekilde Yengeç ve Balık. Çok duygusal görünürler ama ilgi görmeyi de pek severler

Toksiklik deyince benim listemin başında Akrep ve Koç var.

En capkın burç listesi böyle değil lefty hnm. Nerden uyduruyorlar bunları anlamıyorum.. 40 yıllık astroloji ile ilgilenler, benim listemin doğruluğuna yetişemiyor.
Hayır yani en capkın burç akrep, koç sljh diye başlar… bırakmasaydım bu işleri atardım listeyi ortaya… şimdi sadece gülüp geçiyorum… bi kere yay ne alaka.. onun yerine balık koy, boğa burcunun koy…

twitin altında biri boğaların konfor alanına dokunmadığınız sürece iyidirler demiş.
aynen öyle. rahatını bozduğunuz an rahatsız bir kişiliğe dönüyoruz.

ha bu arada astroloji yok, burçlar yalan.

En capkın burç listesi böyle değil lefty hnm. Nerden uyduruyorlar bunları anlamıyorum.. 40 yıllık astroloji ile ilgilenler, benim listemin doğruluğuna yetişemiyor.
Hayır yani en capkın burç akrep, koç sljh diye başlar… bırakmasaydım bu işleri atardım listeyi ortaya… şimdi sadece gülüp geçiyorum… bi kere yay ne alaka.. onun yerine balık koy, boğa burcunun koy…
Sümer yazıtlarında da en çapkın burç İkizler ve Yay diye geçer, inanmayan araştırabilir.:)

Geri