Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banlar mısınız...Terazinin erkekleri ve bazı kızları maalesef ki çapkın…
Anna başlığı görmezden gelmiş.bu listelerin bazı yerleri yanlış.. Koç ve akrep gibi.... biz 8-10 kişi bir araya gelip güzel bir liste yapacaz belki burada yayınlarım :p
Özellikle baktım...sinsi sinsi gelip yorumları beğenmiş lefty hanım.. analiz ettim.. her liste başını begenmiyor gibi :dAnna başlığı görmezden gelmiş.![]()
En son 15 kişi eve kapanmışlardı, şimdi de 50 kişi bir araya gelip yeni bir liste yaparlar.Özellikle baktım...sinsi sinsi gelip yorumları beğenmiş lefty hanım.. analiz ettim.. her liste başını begenmiyor gibi :d
En son 15 kişi eve kapanmışlardı, şimdi de 50 kişi bir araya gelip yeni bir liste yaparlar.![]()
@Anna Karenina bu başlığı görmedi mi?
Akreplere yine haksızlık yapmışlar.
Çapkınlık deyince ilk aklıma İkizler, Yay, Terazi gelir. Bir de şaşırtıcı şekilde Yengeç ve Balık. Çok duygusal görünürler ama ilgi görmeyi de pek severler
Toksiklik deyince benim listemin başında Akrep ve Koç var.
Sümer yazıtlarında da en çapkın burç İkizler ve Yay diye geçer, inanmayan araştırabilir.En capkın burç listesi böyle değil lefty hnm. Nerden uyduruyorlar bunları anlamıyorum.. 40 yıllık astroloji ile ilgilenler, benim listemin doğruluğuna yetişemiyor.
Hayır yani en capkın burç akrep, koç sljh diye başlar… bırakmasaydım bu işleri atardım listeyi ortaya… şimdi sadece gülüp geçiyorum… bi kere yay ne alaka.. onun yerine balık koy, boğa burcunun koy…
Sümer yazıtlarında da en çapkın burç İkizler ve Yay diye geçer, inanmayan araştırabilir.![]()
Yapay zekaya mı sordun?Araştırdım öyle bir şey yok….
Yapay zekaya mı sordun?![]()