Burçlar Hakkında Acımasız Gerçekler.

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Hep övgüye mi mahzar olacaksınız? Biraz da yerelim.. Geçmişte tüm burçlardan sevgili edinmiş biri olarak engin bilgilerimle harman edilmiş gerçekleri açıklamak istedim. Tabii bu sevgililerden erkek cinsine ait bireyler olduğu anlamı da çıkmasın lütfen, yorumlarım dişi insanlar gözlemlenerek şekillenmiştir. Zaten erkekleri de ne kadar farklı olabilir ki?

Koç : Bu koçlar o kadar tezcanlı ki, hemen her şey anında olsun isterler. Sanki arkalarından kovalayan birileri varmış gibi. İstedikleri bir şey hemen olmayınca da çamur yapmaya başlarlar.

Boğa : 24 saat yataktan çıkması gerekmese çıkmaz. Altına bile işeyebilir, o kadar tembel, o kadar hımbıl. Bazen de ilginç bir dengesizlikleri vardır bunların; randevularını, planlarını son dakika bin bir türlü palavrayla iptal edebilirler. Bu arada acı ama gerçek, yalan konusunda proftur bu arkadaşlar. ( Erkekleri hariç, kendimden biliyorum :D )

İkizler : Allah aşkına bir şey yazmaya gerek var mı bunlara? Ortada hiçbir şey yokken bunalıma girebilirler, mutsuz olabilirler. Kendilerinin mutsuzluğu yeterli gelmez, sevgililerini de mutsuz ederler. Bir de 24/7 ilgi göster bana mısın demezler.

Yengeç : Bu arkadaşların da modu sürekli değişir. 3 dakika önce mutluyken, bir anda mutsuz olabilirler. Hayal dünyalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum ama bitmeyen bir duygusallıkları, buna bağlı olarak da pesimist havaları vardır. 2 haftada Küçük Emrah gibi kaş şeklinde sahip olmanız garanti.

Aslan : Aşırı ukala ve her şeyi bilirimcidirler. Tek doğrunun kendi doğruları olduğunu benimserler. Tabii bunun yanına bir de gamsızlık eklenince olabildiğince antipatik bir tip çıkıyor ortaya. Uzak durun bunlardan.

Başak : Gereksiz bir titizlik ve pimpiriklilik vardır bunlarda bu yüzden her şeyi eleştirme potansiyeline sahiptirler. Ve tabii kontrolü de ellerinde bulundurmak isterler sürekli. Bıktırabilir yani.

Akrep : Kıskanç olduklarını herkes bilir zaten. Bir de hiç çekilmez özelliklerinden biri de aşırı septik olmalarıdır. Yemek yiyeceğini söylesen bile bir dünya şüpheyle çıkar karşına ve kafasındaki şüpheleri gidermek için elinden geleni yapar. Onsan sonra gelsin tartışmalar, kavgalar..

Terazi : Her şeyin önünü sonunu düşünerek hareket ederler. Bir akşam çık kapsına git "hadi şuraya gidelim" de, 3 saat mantıklı mı, değil mi diye karar vermek için uğraşırlar. Spontane yaşam bunlara göre değil. Bir de ceplerinde akrep vardır. Burç olan değil, bildiğin akrep. Para harcamayı asla sevmezler.

Yay : Çooook pasaklıklar. Gerekmediği sürece derli toplu olmazlar ve tartışmadan kaçmak için sessizliği seçerler ki bu insanı delirtebilir.

Oğlak : Kendileri ile flört aşamasında taş duvar bir ilişki yürütebilirsiniz, gereksiz mesafelidirler. Bir de disiplini de seviyorlar ama abarttıkları için antipatik olabilirler.

Kova : Çok saflar. Bunlara kinayeli cümleler kullanmayın sakın, anlamıyorlar. Direkt ne söylemek istiyorsanız onu söyleyin. Bu yetmiyormuş gibi patavatsız da olabiliyorlar. Bazen de aşırı hayalperest oldukları için gerçeklikten uzak kalabiliyorlar. Bunlar için Dünya Şirinler Köyü gibidir.

Balık : Çok kırılgan yapıları olduğunu hepimiz biliyoruz. En küçük şeylere bile kırılabiliyorlar ve gönüllerini almak için sizi saatlerce süründürebilirler. Bundan dolayı kendileriyle ilişki yaşamak yorucu oluyor. Bir de tembeller, boğalar gibi.

Bu iddiaların aksini iddia edenin alnını karışlarım :D

Son düzenleme:
İkizler : Allah aşkına bir şey yazmaya gerek var mı bunlara? Ortada hiçbir şey yokken bunalıma girebilirler, mutsuz olabilirler. Kendilerinin mutsuzluğu yeterli gelmez, sevgililerini de mutsuz ederler. Bir de 24/7 ilgi göster bana mısın demezler.
Bunlar sensin @Blackheart !

Enerji deposu ikizler için bunlar yazılmamalıydı.. zira bizler depresyona giren milyonlarca insan kurtardık.....

bütün burçlar da kendimi buldum.. ne çok kötü özelliğim varmış :(

Yengeç : Bu arkadaşların da modu sürekli değişir. 3 dakika önce mutluyken, bir anda mutsuz olabilirler. Hayal dünyalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum ama bitmeyen bir duygusallıkları, buna bağlı olarak da pesimist havaları vardır. 2 haftada Küçük Emrah gibi kaş şeklinde sahip olmanız garanti.

bu kucuk emrah kas sekli hakikaten dogru :d bir ara da suratsizliktan agizimin kenarlari asagi dogru kaymisti. oysa sadece modumun dustugu icindi bunlar. kaslarim da agirlik yaptigi icin uzgun bir ifade birakiyordu. eh huysuzlugumun tuttugu anlardan birisi iste :')

bu kucuk emrah kas sekli hakikaten dogru :d bir ara da suratsizliktan agizimin kenarlari asagi dogru kaymisti. oysa sadece modumun dustugu icindi bunlar. kaslarim da agirlik yaptigi icin uzgun bir ifade birakiyordu. eh huysuzlugumun tuttugu anlardan birisi iste :')
Ben o sözü Yengeç burcu sevgili edinenler için söyledim yalnız :D

nasil her burctan sevgililerin oldu ustelik ya?

Geri