Burberry

Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
kadın parfümünde classic cok iddali erkeklerde kullanabilir cok cezbedici bir koku oldugunu yeni ögrendim tavsiyedir.

Trenckoatlari ve bir vakitler Emma Watson'un reklam yüzü olduğu 2 yıl evvel firma olarak sadece Türkiye sınırları içinde ki montlarını ürettiğimiz firmadir kendileri.

Van depreminde burberry nin artan kumaş ve aksesuarları ile orada ki çocuklar için mont yapıp gönderme(etiketi olmadan) fikrimize şiddetle karşı çıkıp elimizde ki ürünlerin hepsini alıp yaktıkları günden beri sevmiyorum.
Ve ürünlerinde made in China dan ziyade made in turkey etiketinin daha kaliteli durduğunu söyleyip bizimle bir mont için 67 GBP den anlasip aynı montu mağazada 2900 GBP den satan bir markadır:p

Neticede anlasamadik ayrıldık. P

Bknz: ekose deseni
bknz: Emma Watson
bknz: David Beckham
bknz: ingiltere
bknz: zenginler marka giyer:p

Yaşasın kapitalizm.

Elimde ki 4 adet
lacivert
Bej
Siyah
Kırmızı
trenckoat larını gitti gidiyor dan satışa çıkartmayı planlıyorum hiç giyilmedi ilgilenen arkadaşlar mesajla ulaşabilir.
36 beden.

Gömleklerini Şişli Osmanbey civarında ki bir kaç mağaza da outlet satışında bulabilirsiniz:p

Alternatifi Ve daha iyisi için

Bknz: all saints

Erkek parfümleri çok güzel ya :p

Beyda karısı gelir aklıma,kaprisleri,dudağına salça gibi sürdüğü kırmızı ruju
diğer müşterilere koca memeliler deyip insanları küçümseyen cahilce tavırları.

Mezuniyet hediyesi burberry canta:D
Beklemedeyiz efenim uzunca yillar kullanirim o cantayi ben:P
Çakmalarindan gercekten de gina geldi ama:(

Classic parfümü var bende ama kullanamadım çok şekerli kokmaya basladı. Eşofmanlarını seviyordum onlarında sosyete pazarlarında görünce ekose desenden soğudum :T:

Bildiğim tek şey artık ayakkabilarina aşık olduğum ♡

Thomas amcamı çok seviyorum.

Hiç vazgeçemeyeceğim marka.

ayrıca hikayesi en sevdiğim şarkı ile anlatılmış daha nolsun lan ?

[YOUTUBE]6D5IZtDCS5c[/YOUTUBE]

Geri