Burası sanal alem, ciddiye alma

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Genelde forumlarda ve benzeri sitelerde; bazı insanların, bazı insanlara, bazı olaylar karşısında söylediği sözdür.​

Artık yürürlüğe girmesine izin verdiğim söz :honk:

hep öyle derler kendilerine geldimi yaygarayi koparirlar :)

Benim de yazdığım birçok şeyi ciddiye almazsanız sevinirim..

benim yazdıklarım ciddiye alınabilir. alınmalı, alınsın.

• Beğen
Tepkiler: ne
hayirlisi olsun arkadaslar....Ennnn hayirlisi en top hayirlisi....

Doğru ama irili ufaklı asosyal insanlar olduğumuz icin ciddiye almamak çok mümkün olmayabilir. Mümkün olmaması da vaovluk bise değil.

Ulan millet forumda yatıp kalkıyor nasıl ciddiye almasın. Anasından, babasından, eşinden, çocuğundan daha çok buradaki insanları görüp, iletişim kuruyor. Kimi ciddiye alacak, herkesin bütün yaşam hikayesini ezberledik ahahah.

Zaten karşı taraf bunu koz olarak kullanıyorsa aslında senin için bir joker olmalı. Neresine istersen kufurlu konulu boşalabilirsin.
- Ya ciddiye alma burası sanal alem gül geç.
dersin olur biter
Hasmım bunu söylerse "silah kullanmak serbest" anlamına gelir.
Siz yine de insanları pek tanımadan hasım edinmemeye çalışın.

bunu söyleyenler en ciddiye alanlar oluyor benim gözlemlediğim, hele bir tartışma anında söylüyorsa, saç baş yoluyordur o esnada :D kdks
suni gündemler yaratmadan yazıp çizenler genelde forumla olan mesafesini iyi ayarlamış insanlar oluyor. günlük gibi kullananlar, blog gibi kullananlar.
bu arada, şeye ben de karşıyım, işte sanaldayım, muhatabıma istediğim gibi sallarım, buna karşıyım. itleşmeden yazıp çizelim, itleşenleri uyaralım...

''Ya sanal alem bunlar canım dikkate alınmamalı,şey numaranı verecektin ya en son sen?''

Evet. Çok haklı ve doğru bir tespit yav. Nesini ciddiye alacaksın sanal alemin?

Geri