Burası kasıyor msn varsa oradan konuşalım

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Olayın sonrası nedir hocam???? Bu denli bilgiye sahip olmak tecrübe gerektirir. Teşekkürler.:biggrin:

Not: Baklava yerken sordum, kıymetimi bil.

sonra korku filmi izleyelim bebeğim, korkarsan bana sarılırsınla devam eder bu işler azizim.

devamında msn(whatsapp) kasıyor eve geçelim mi diye bir soruyla karşılaşılma ihtimali yüksektir.

Bu adam bana geçen gün özel mesajla burası kasıyor skype'ye geçelim mi dedi? Kızlar dikkat. Gidiş yollarını siralamış ajsjsjakbsks.

Burası kasıyor deniz manzaralı köy kahvaltısı salonuna geçelim mi

ahahah, yoo direk telefon numaramı verdim neden yalan söylüyorsunuz hanımefendi ?

Ne yalanı beyefendi ben size ben skype kullanmıyorum onlar eski de kaldı dedikten sonra oldu bu olay. :D Lütfen ama sıralamayı doğru hatırlayın.

Ne yalanı beyefendi ben size ben skype kullanmıyorum onlar eski de kaldı dedikten sonra oldu bu olay. :D Lütfen ama sıralamayı doğru hatırlayın.

siz yolu uzatmak istemeden direk sonuca ulaşmak istemiş olamaz mısınız hanımefendi ? ahahaha.

siz yolu uzatmak istemeden direk sonuca ulaşmak istemiş olamaz mısınız hanımefendi ? ahahaha.

Ben ayrıntıları sevmem beyefendi jahsisnsks. Pek sizin gibi değilim. :D Burası kasıyor sizin eseriniz ama lütfen.

Skype istiyorlar, msnden sonra hiç biri sarmadı hiç kullanmadım da :p

Artık kasmıyor, maşallah takır takır çalışıyor site.

bana hiç söylenmedi böyle şeyler gjkf gerçi msn zamanlarında ben forumlarda yoktum sanırım, canımla uğraşıyordum o sırada jfd

İrc aleminin çok aşina olduğu bir soru.

Artık whatsapp istiyorlar.

Fiyakalı emesenler…
Durumda fundyy- gamzende uyut beni şarkısı…
Webcam ile çekinen -yan poz, arkada sarı koltuk takımı, dikili saçlar ve evde takılan güneş gözlüklü-fotoğraflar…

Geri