Burak Yılmaz boyu - Burak Yılmaz kaç yaşında - Burak Yılmaz kaç kilo

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sporcular
İsim: Burak Yılmaz

Boy : 188 cm

Kilo : 77 kg

Doğum Yeri: Antalya/Türkiye

Burak Yılmaz Kariyeri :Türk milli takımı ve şuan da Galatasaray Santrafor mevkinde forma giyen başarılı bir oyuncu.Bir zamanlar Beşiktaş`ta kalecilik yapmış olan Fikret Yılmaz’ın oğludur ve Antalyaspor’un altyapısında futbouna başlamıştır.

Burak Yılmaz Hakkında :Burak Yılmaz ,forvet mevkinde oynayan galatasaraylı oyuncu UEFA tarafından grup aşamasının en başarılı oyuncusu seçilmiştir

Boyu devrilesice, dün aksam 45455485 defa atti kendisini yere. Terbiyesiz, rezil etti bizi. :/

Ben öyle derken gsliler Fenerli olduğum için öyle dediğimi düşünüyorlardı. Ilker Aksum oyunculukta beni bile kıskandırdın derken haklı imiş oysaki. (:

Keşke oyunculugu becerebilse onuda yapamiyor. Bu sezon sonu satilmasi dilegiyle ne diyelim. :/

kendisine emek hırsızı diyenlerin adının şikeyle birlikte anılıyor olması ironik.
bencil falan ama geçen sene çok emeği geçti takıma.
en iyi yerli forvet.

adamı beğenmesem de yerli statüsünde oynayan en iyi forvet, bunu kovup yerine kimi almayı planlıyorsunuz sorması ayıp.

Dün gece yaptığı hatalar hırsından oldu bence kendini kanıtlamak istiyor tekrardan, gol ve goller atmak istiyor. Burak'ın, Drogba ve Sneijder ceza sahasında top beklerken dağa taşa vurduğu pozisyon affedilecek bir pozisyon değil maçı izlerken de baya bir küfür yedi. ama yapacak birşey yok, adam yerli en iyi forvet. defolu mefolu böyle kabul etcez adamı :)

adamı beğenmesem de yerli statüsünde oynayan en iyi forvet, bunu kovup yerine kimi almayı planlıyorsunuz sorması ayıp.

Dün gece yaptığı hatalar hırsından oldu bence kendini kanıtlamak istiyor tekrardan, gol ve goller atmak istiyor. Burak'ın, Drogba ve Sneijder ceza sahasında top beklerken dağa taşa vurduğu pozisyon affedilecek bir pozisyon değil maçı izlerken de baya bir küfür yedi. ama yapacak birşey yok, adam yerli en iyi forvet. defolu mefolu böyle kabul etcez adamı :)

Bu kabiliyetsizliği bir veya iki maçlik değil. Ki mevzu onun bu gol atmasi veya atamamasi değil. Galatasaray camiasi öyle basite alinacak camialardan değil. Sabride bodozlama oynuyor ancak hirsini herkes biliyor. Ama hic bir zaman hakemi aldatmaya yönelik yere atlamalarda falan bulunmuyor. Burak, bu kendini yere atmalari yüzünden her defasinda hem yapilan hucumu kesiyor hemde takiminin ve kendi kalitesini düşürüyor. Ben tasvip etmedim etmiyorumda.

aslında fotoğraflarıyla verirseniz etkili olacak
ben tanımıyorum bu arkadaşı mesela :)

aslında fotoğraflarıyla verirseniz etkili olacak
ben tanımıyorum bu arkadaşı mesela :)

69e38eac6ba911e39afc122e3f5a0d70_6.jpg

Kendi taraftarı bile üçkağıtçı, rezil diyorsa; benim eleştirilerimi öpüp başlarına koysunlar. :p

Kendi taraftarı bile üçkağıtçı, rezil diyorsa; benim eleştirilerimi öpüp başlarına koysunlar. :p
Burak hakkında yapılan bütün kötü yorumların tamamiyle arkasındayım :haha:

Geçen yılki başarısı kadar bu yıl da beceriksizliği konuşuldu.

oyuncumuzu kuşlara yem ettiniz ya ne diyeyim ben size

Geri