Burak Özçivit ile Cristiano Ronaldo buluştu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ünlü oyuncu Burak Özçivit, dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Ronaldo ile Suudi Arabistan'da bir araya geldi. Ünlü ikilinin fotoğrafları, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Suudi Arabistan Profesyonel Ligi takımlarından En-Nasr'da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun tüm dünyada yüz binlerce seveni var. Bir hayranı da ünlü oyuncu Burak Özçivit çıktı.

Suudi Arabistan'a giden Özçivit, Ronaldo'yu da görmeden dönmedi.

Ronaldo ile çekilen fotoğrafını, "Büyük hayranıyım" notuyla yayınladı. Ünlü ikilinin fotoğrafı, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Özçivit'in paylaştığı fotoğrafıyla ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Pek çok kişi, ikilinin bir araya gelme sebebini merak ettiğini belirten yorumlar yazdı.

Öte yandan Burak Özçivit, sosyal medyada sık sık eşi Fahriye Evcen ve ailesiyle ilgili paylaşımlar da yapıyor.

Kaynak

LbWbInok5Eq6vYaud_i3uw.jpg

Ronaldo, estetiği abartmış gibi görünüyor ve doğal hali daha iyi olabilirdi.

Burak ne öyle ya hiç sevmiyorum şu adamın tipini bişey var oturmamış

Burak ve Fahriye ilişkisi bi tek bana mı yapmacık geliyor acaba. Fahriye niyeyse bana toksik biri gibi gelmiştir hep. Burak da ona koşulsuz boyun eğen bi tip gibi. Aralarındaki ilişkiden hiç samimi bi enerji gelmiyo bana

sponsorlar buluşturmuştur

Estetik ne yazık ki böyle bir şey ve bir kere yaptırıldıktan sonra devamı gelmek zorunda ancak sonuç her geçen gün daha kötüye gidebilir. Ronaldo için de böyle olmuş maalesef...

Geri