Burada okuduğun bir yorum sonrası, daha önce hiç tanımadığın birine karşı sempati beslediğin oldu mu?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Burada okuduğun bir yorum sonrası, daha önce hiç tanımadığın birine karşı sempati beslediğin oldu mu?

Tabii öyle oluyor zaten. Bir de bazı postlar var mesela aklımda kalır. Mesela Plesk’in rahmetli babasıyla amcasının benzerliği üzerine yazdığı bir post vardır, mesela Bahtiyar’ın babasına dair hissettikleriyle ilgili yazdığı bir post, Run’ın geçenlerde annesiyle ilgili yazdığı bir şey vardı (anneler en büyük koruyuculardır ve sen hep çocuksun) Alavarez’in arkadaşının intiharı arkasından yazdığı post, Nef’in kaybettiği bebeğiyle ilgili yazdıkları, Aze’nin bir insanın ait olduğu toprakta gayet güzel çiçek açabileceğine dair yazdığı post vs vs burası çok duygusal bir yer aslında. Kimse kimseyle uğraşmasa ve çeşitli imalarda bulunmasa, insanların en insani, en komik ve duygusal taraflarını görebileceğiniz bir platform.

@Mavi yemek fotosu atınca aşırı sempati duyuyorum kendisine o sayılır mı?
Normalde hiç hoşlaşmam kendisinden

Ben çok unutkanım, en fazla bir hafta sempati beslerim. Sorsan geçen ay kimlere sempati besledin diye, valla hatırlamam. Hem bir yorumla birisine sempati besleyeceğinize gidin kedi besleyin daha iyi.

Sempati beslemek aşırıya kaçar, "aa ne kadar da kafa biri" derim en fazla. Bir sonraki yazılarına denk geldiğim de hevesle okurum. Tanımadığım birine bir kaç postla sempati besleyemem.

Bir kac tescilli troll haric denk geldiğim herkesi okuyorum ben.
Sevdiğim,sevmediğim,tanımadığım her insan çok doğru bir noktaya parmak basabilir,öğretici olabilir, güzel şeyler yazabilirler hatta direkt şahsıma da yapabilirler bunu ama sempati gelistirmek yok hayır.
Hikayenin 'çok küçük' bir parçasının güzel olması, tamamının iyi olduğunu ya da okunmaya değer olduğunu göstermez.
Tanımak lazım,emek vermek lazım,süreç lazım. Eski kafalıyım tşk.

karmayı
bi yorumla kandıramazsınız

Bir an tereddüt etmeden sempati duydum ve duymaya devam ediyorum. Yaldızlı perilerimm onlar benimmm

Geri