Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok değiltatlı patates?
Malûmatın haberi olmasın bize pahalıya patlar ögişşyabani malumatın ramazan kolisini yolla çünkü tatlı patates o...... sallıyosun......
aynen sözümde duracağım gönder bilgilerini dm’denaynen yabani soymuşsun kabukları bi de. koyar mı sana ramazan kolisi. adres bilgisi için dm yazmanı bekliyorum...
çok incesin teşekkür ediyorum, 35 yıllık forum kariyerimde bilgilerimi gönderdiğim tek sanal kankim oggy. bunu bozmak istemiyorum dkjfkdk hakkımı sana devredeyim mi ogişko? :ppRamazan dolasıyla sizlere laf sokmayacağım
aynen sözümde duracağım gönder bilgilerini dm’den
Feda olsun 1 saat değil 1 yıl çalışırım.senide unutmadık tabi fıstık ezmesi kuvvet verir alırsın malumattanYolla kızın kolisini. Sana koymaz. 1 saat malumata çalış.
Oggyden zarar gelmeyeceğini bildiğin içindir o samimiyet.ona hakkını devretme farklı şeyler ister şimdi doğama aykırı..çok incesin teşekkür ediyorum, 35 yıllık forum kariyerimde bilgilerimi gönderdiğim tek sanal kankim oggy. bunu bozmak istemiyorum dkjfkdk hakkımı sana devredeyim mi ogişko? :pp