Bunu evvela trol bir paylaşım zannettim. Ama baktım, cidden Meral Akşener bunu paylaşmış.

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Bunu evvela trol bir paylaşım zannettim.
Ama baktım, cidden Meral Akşener bunu paylaşmış.
Resmen "siz yeterki oy verin, size her türlü pisliği serbest kılacağız" vaadi yapılıyor. Eskiden, "Onlar destek verecekse hiç vermesin daha iyi" vb şeklinde bir seviye, bir duruş vardı. Politik seviye bugünkü olduğu kadar hiç bu çukurlaşmamıştır tarihte zannımca.harun ç 1683185155930.jpg

Bunu evvela trol bir paylaşım zannettim.
Ama baktım, cidden Meral Akşener bunu paylaşmış.
Resmen "siz yeterki oy verin, size her türlü pisliği serbest kılacağız" vaadi yapılıyor. Eskiden, "Onlar destek verecekse hiç vermesin daha iyi" vb şeklinde bir seviye, bir duruş vardı. Politik seviye bugünkü olduğu kadar hiç bu çukurlaşmamıştır tarihte zannımca.harun ç Ekli dosyayı görüntüle 81026
Trol paylasim zannedecek kadar geri bir cag da yasiyorsun ahbap. Vpn ne onu bilionmu **Spam/Adversiting** ondan da emin degilim ya neyse.. Su an da her turlu pisligin yenilmesi vpn kullanimi mi o zaman?
Politik seviyenin temellerini "seytanlastirma" politikasi yapan iktidara bakip gorebilirsin.

VPN ihtiyacı tarih olacak söyleminde ne gibi bir pislik olabilir abicim. Ben mecbur muyum discovery channel a Hollanda üzerinden bağlanmaya? Hangi çağda yaşıyoruz? Niye troll olsun

Son düzenleme:
Hahhahahaa

Olm hani Twitter ekşi falan kapatılıyor yada yavaşlatıyor ya. Bu şekilde gayridemokratik şeyler yapmayacaz diyo. İfade özgürlüğü diyo.

Sen bunu nasıl xnxx e rahat girecez anladın ki.

Kolpa yatırımcısı

Hahhahahaa

Olm hani Twitter ekşi falan kapatılıyor yada yavaşlatıyor ya. Bu şekilde gayridemokratik şeyler yapmayacaz diyo. İfade özgürlüğü diyo.

Haa ben onlarla birlikte belgeselde komple serbest olacak sandım. Yani şimdi natgeowilda yine mi Hollanda üzerinden bağlanacaz aw?

Son düzenleme:
Bu arada yorumumda ürün yerleştirme kullandım.

midemi bulandırıyorsunuz

Haa ben onlarla birlikte adultlarda komple serbest olacak sandım. Yani şimdi xvideosa yine mi Hollanda üzerinden bağlanacaz aw?
Hala tube mi kullanion kanka sen, niye bu kardesini aramiyorsun sana premium sifre cozeyim. R3ALITYK1NGS olur, B4NGBR0S olur, FRAZZERS olur ayip sana...

Yoo adam hakli.
Ama mesela cocuk istismarci sitelerine girenler vpn kalktigi an daha kolay enselenebilirler de olur.
Ondan sonra da onlar, fikir ve seks hürriyeti diye ayaga kalkar bu sefer.
Asil sorun su, dünyanin yaklasik 100 sene önce girdigi sürecin,ne yaparsan yap sürekli bok yolunda ilerledigidir.Bazen gülüyorum mesela su secim tartismalarina sonra da kendimi icimde bumuyorum.Damlacik seyler ya..fiss.
Bence bir okkali savas sart...dünyanin altinin üstüne gelmesi sart.
Birakayim suraya masonumsu bir Totoloji;
Ordo ad chao.

Hahhahahaa

VPN İhtiyaç duymuyor demek ki, yasaklanmamış siteler biliyor herhalde. Oradan işini görüyo djdkdk haber anlamında yani

Yok la Tube değil VPN. Kardeşim midemi bulandırıyorsun bunlar ne ya.
Tamam ne istion sole **Spam/Adversiting** adama 3 buyuk sektor de soz sahibi isim begendiremiyoruz **Spam/Adversiting**, ne istion d0rc3l mi?

Bu millet akillanmaz.
Is yine seksse gelmis.dds
Simdi gelir benim feminik bacilarim,alir ifadeleriinizi

Ablacım konunun feminizmle ne alakası var? Feminist bacılarınız sevişmiyor mu?

Geri