Bunu bilen var mı ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yani sen şimdi bu spargel deyilmi diyorsun

git ara bul kuskonmazmi deyilmi
Sen daha Spargel ne tam olarak bilmiyorsun. Yeşil Spargel soyulunca içi beyaz oluyor diyene ben daha ne diyeyim.
Konu başlığındaki görsel Spargel'e benzemiyor. Tam olarak ne bilmiyorum

gözlügümü bulamadim ban napim
arabam bozuldu tamir haneye biraktim arabayi gözlük arabada kaldi

tam göremiyorsam suc bende deyil gözlükde

bunun ismi almancasi spargel türkcesi kuşkonmaz
muzla hic alakasi yoktur

muzun kuşkonmazin yanindan zerre alakasi yok

fazla yeme zaten muzu cok yersen kabuzluk yapar zaten
Ne alakasi var , yapılan yorumlara istinaden konustum ben
Muza alerjim var , fazla yememek degil hicbir sekilde yemem
Yorumunuz da ayrica cok absürt herkesle ayni düzeyde espri anlayisindan vazgecin lütfen

Kuşkonmazla pırasa arası bir şeye benzettim ama alakası yokmuş. Eee kimse faydalarını saymamış mı?

Kuşkonmazla pırasa arası bir şeye benzettim ama alakası yokmuş. Eee kimse faydalarını saymamış mı?
Sayalım tabiki

Kabız gidermekte başarılı olmasının yanı sıra, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroid, ülser gibi vakalara da iyi gelmektedir. Grip, ateşli hastalıklar, böbrek rahatsızlığı, yorgunluk, uykusuzluk, stres gibi etmenlere de büyük yararı dokunmaktadır.

Kuskonmaz degil bu amert benzio ama goruntusu degil. Melnur hakli .)

ilk defa bu video ile tanidim ben

Şöyle yenmez, böyle yenmez dediği ne varsa yapmış jjkldjlk
Çok samimi çok güldüm.p
Ekşınşına gelince yıllarca kaldım oralarda, videodaki komik abinin dediği yerde de bulundum hatta tam da orada bulundum ne duydum, ne de benzer bir şey gördüm. Merak ettim açıkçası. Normalde muzun ekşisi muz sararmadan daha yeşil iken ağaçtan toplananı diye biliyorum ve o damakta tortu bırakır, hakikaten güzel bir ekşiside olur hatta o muz öyle zor soyulur ki kabuk meyvesinde kalır gibi gibi... Yanlışsam düzeltin, doğruysam susun, beğenin repleyin boş durmayın.

Melek mosso diyor benim erganili arkadaslarim da.

Geri