Yok cnm biz yapk usenmedk sen bi tabagni alip gelcen useniyon öylemii artis ya:zuha:
Üşenirim ben :T:
bak yaa![]()
Böyle de tatliymdr iste allah kahrtsn :haha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok cnm biz yapk usenmedk sen bi tabagni alip gelcen useniyon öylemii artis ya:zuha:
Üşenirim ben :T:
bak yaa![]()
Böyle de tatliymdr iste allah kahrtsn :haha:
Ayy nolursun yee
Sus tamam iştahımı da kaçırdın :T:
Saol balım nasi becermişmiyimEllerine sağlık![]()
Hidrocennn hep senn yüzünden gaza geldmde yaptm şunları zaten sen vrya hc konusma bile:zuha: ama varya yemn ediormcok leziz olmuşVur dedim öldürmüşsün yemin ediyorum yiyen var yiyemeyen var hatuunn![]()
Abin kuzenn yokmu kizm onlarda olr aa ask olsun :zuha::zuha:Ahmosis8187' Alıntı:Söz tabi bulmusum senin gibi gelini bırakır mıyım :zuha:
gerçi o zamana yaşar mısın bilmiyorum Efil![]()
Tşk canmSüpersin , ellerine sağlık :kiss:
Fevkaladenin fevkinde 10 numara 5 yıldız olmuş gibi geldi bana
Bizim besin pişirme ve hazırlama teknikleri dersimiz vardı. Mutfakta pişirir tadına bakmadan masalara koyar hocaların tadına bakıp onay vermesini beklerdik. Beklerken vagus sinirimiz alkışlanacak bir performans sergiler ömrümüzden ömür giderirdiO günler geldi aklıma masada öylece görüp boynu bükükleri oynarken şu an
![]()
Şekil olarak güzele benziyo tat olarakta güzeldir inşallah eline sağlık![]()
Bak şimdi hijyen olayında bi sıkıntı var sanırım içime kurt düştü![]()
Üff neler yapmışsın öylee yaa..dur bende geldim![]()
Ben hep ve herşeye geç kalıyorum hep arkadan geliyorum,nolcak bu halim?
Sncede biraz gec kalmadn mi masa örtümmama neyseki sana ayrmistm onceden hadi bize gelde al
![]()
Ben hep ve herşeye geç kalıyorum hep arkadan geliyorum,nolcak bu halim?![]()