Bunları yapmak çok zamanımı aldı :)

Konu sahibi son olarak 2385 gün önce görüldü
herkes kendi çalışmalarını atıyor birde ben atıyım dedim photoshop falan bana göre değil benim yaptıklarım kalıcı olması lazım umarım beğenirsiniz :) :)

v8t7u.jpg

v8t9q.jpg

Tavan tamamen ahşaptır göbekde ise ihlas suresi işlenmiştir ve tamamen 24 ayar altın varaktır.

v8tcr.jpg

v8tjd.jpg

v8tlt.jpg

bunları taşa işlemenin ne kadar zor olduğunu anlatmama gerek yok herhalde :)

v8tp6.jpg

Bu da genel görünüş tamamı bana ait bir eserdir yani ben ve şirketime ait :) (Şamdanları ve halısı hariç)

Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler :)

İyiymiş, başarılarınızın devamını dilerim şahsen :)

Teşekkür ederim çok dini bütün bi adam değilim ama iş para falan filan işte :D:D:D

Teşekkür ederim çok dini bütün bi adam değilim ama iş para falan filan işte :D:D:D

Yıkım yıkım yıkıldım yaa :zuha:
Ben de yarım saattir konudan çıkmıyordum belki sevap işliyorumdur diye :dyg: Ama vav çok güzel duruyor yandan en çok onu beğendim sanırım..

Nasil yaniiii :O
Muhtesem bunlar EroL emegine saglik valla bravo :)

Çok iyi,çok beğendim..Tebrikler.

hahahahaahahha yok be Santiago işler güçler işte yada organize işler mi demeliydim nabıza göre şerbet falan filan :D :D :D :D

Böyle bir yorum geleceğini biliyordum :D

Emeğine sağlık.Yorgunluğunun karşılığını almışsındır dönüp baktığında yaptıklarına.

Sen bu gidişle hazır kış gelmişken kış turizminede bi el at :D kaçırma sezonu ahaha :D

Mükemmel gerçekten

Cok begendim. Senden zaten kotusu ckmaz. Haaa bide ben bile begendiysem mukemmeldir zaten :D

Geri