Bundan tam bir sene önce...

Konu sahibi son olarak 1278 gün önce görüldü
Bundan tam bir sene önce 23 gün sonra GEZİ diye bir şey başlayacaktı. Biz buralarda yoktuk henüz. Tam da bu gün bu halktan bir nane olmaz diyordum. Tam da bu saatlerde ve benim hiç bir ümidim yoktu... Umudu yeşertenlere, o yolda can verenlere selam olsun.

Eee geziye kurban ol.sen. Bazı örgütler mücadelesinde adam kesiyor bebek katlediyor. Hemde Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen el Kaide bu..

Horoz getirsek biyerden kurtarmaz mı?
Ben şunu anlamıyorum birader bana bi anlatsana bu örgütleri Türkiyenin desteklediğini nereden biliyorsunuz ?Düz mantık kursam ya sizin bu örgütlerle bi alışverişiniz var yada ajan falansız cahillime ver ben pek bilmemde

geçen sene 1 mayıs ve reyhanlı'dan sonra halkın bir yerde "yeter ulan" diyeceği belli gibiydi aslında. öyle de oldu somut soyut bir çok getirisi götürüsü oldu. hükümet artık halkından çok korkuyor, en küçük olaylarda bile ultra önlemler, her yerde robocoplar...

o zamanlar da miskinliğin doruklarında olan ben bile sokaklara indim, bi sürü güzel insanla tanıştım, yardımlaştım bağırdım, gaz yedim.

Ben hala ısrarcıyım;

BFl5sBoCUAE35pS.jpg:large

Ölen,yaralanan herkes için üzüldüğüm, konu itibari ile güldüğüm olaydır.

ağaçları korumak adına gidip protesto yapanlar ordaki ağaçları söküp polise barikat yapmasıydı sanrım gezi

Geri