buluşmaya tam saatinde gelen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Takıntılı diyorlar tam dakikasında gelen insana erken gelse de suç zamaninda gelsede geç gelse de sjsjs

saatli şeylere hep erken gelirim

Ben her zaman yarım saat daha erken orada olurum.:)

ne güzel takıntıdır öbjbjb genelde ben de vaktinde gitmeye çalışıyorum. beklemekten nefret ediyorum ama bekletmekten daha çok nefret ediyorum... ama şartlar gereği bunları yaşadığım oluyor tabii, neyse ki anlayışlıyım. neyse ki anlayışlılar:3

Beklemeyi de bekletilmeyi de sevmem…
Zamanında gelmeye çalışırım, erken geldiğim de olur..

3 bilemedin max 5 dakika geciken taraf sorumsuzdur.
Bu iş içinde öyle, aşk icinde. Her sey icin.

Ha tabi hayatin olumsuzlarini katmazsak. Olabilir insanlik hali bazi durumlar ama genel olarak böyle

Ya erken ya zamanında orada olurum.
Gecikene çok hayati bir sebebi yoksa anlayışlı olmam.

Her zaman vaktinde giderim. Ya da biraz erken.
Geç kalıyorsam da trafik gibi bir durum yüzünden haber veririm beklemeyi de bekletme olayı da rahatsız ediyor.

buluşma saatlerimde asla net bir saat vermem; “2-3 gibi”, “4-5 gibi” diye planlama yaparım....... ve yine yetişemem.kdjdjd karşımdakine saygısızlığımdan değil, biraz kanım ağır ondan……..

buluşma saatlerimde asla net bir saat vermem; “2-3 gibi”, “4-5 gibi” diye planlama yaparım....... ve yine yetişemem.kdjdjd karşımdakine saygısızlığımdan değil, biraz kanım ağır ondan……..
o sırada ayna karşısında gecirilen 2 saat mesai...

Bekletmeyi sevmem, genelde bekleyen olurum.
Dakik olmak önemlidir, ciddiyeti ve disiplini gösterir.
İnsanların zaman algısı da önemli bir iştir, planlı olmayı etkiler, rutinlerin oluşmasına katkı sağlar.
Şu dakikada şurada olacağım dersin ve olursun, yuvarlama olmaz.
3.33'te olacağım dersin ve olursun.
İşte ben buyum.

Herkescikler cok dakik. Ve dakik olmayana yagdirilmis, affedilmiyor.
Allah'tan 1i benim gibi cikti da o cesaretle yaziyorum. axsfsfs
Bazi zamanlar vaktinden cok once, bazi zamanlar tam saatinde bazi zamanlar ise 1kac zamancik gecikiyorum. Allah'tan taniyip biliyorlar beni de saygisizlik olarak gorunmuyor, sukurler olsun...

Her zaman vaktinde giderim. Ya da biraz erken.
Geç kalıyorsam da trafik gibi bir durum yüzünden haber veririm beklemeyi de bekletme olayı da rahatsız ediyor.
En son beni çiçekli şemsiyen ile kurtarmıştın tam zamanında.. yoksa sele kapılıp gidecektim ☔

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
ben plansız gider, gelirim o yüzden saat dakika veremem..

Geri