Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alkol kullanmıyorum, atmosfer çok değişti farkındaysan. Artık hava da kafa yapmaya başladı yada dur bir dakika kesin şebeke suyu, geçen bir avuç içtim di galiba sanırsam, kessin ondan yaaBence bunu yazarken şarhoştu...
Olsaydı çok gülerdim. Sıfatında ne hayır görecekmişim ki Nick'ine bakamReis varmi gozune kestirdiğin bir nickten ibaret olan kisiler Xd
Reyonunda baktım, taze bitti 30yıl önce vardı diyolla. E o zamanda ben çocuktumkamil abi buldun mu birini
Aynenn. Vallahi hep öyle oluyor. Beni bilen iyi-iyi diyor, niyet ettiğim direk HAYIRLI yapıştırıyor. Acaba diyorum; ben hayırlısı olsun dediğimde bu felek hangi açıdan bana bakıyordu acaba?Hakkinda hayirlisi olsun abi.
Ya helal marka süt Almanya da olabilirde galiba Türkiye de daha satışta yok. Yani ben görmedim. Sen gördün mü?allah yardımcın olsun abi, bu zamanda helal süt emmiş birini bulmak zor...
Neden olmasın gönül bu.CHP li birine aşık olur musun ?
İ'm not Cami hahaha. Ötede bayıl pleasee.Benim de yeni hedefim açıldı; kamil abinin kızıyla evlenmek.
Vallahi biraz piyasa araştırması yaptım, para etmiyormuş. Neyse öğrenmeye açık birisiyim en azındandan.abicim bence siz cok romantiksiniz
herkes hoslanir romantik erkeklerden abi :p hediyelesmek mesela gonlu hos tutar. cok cok onemliiiVallahi biraz piyasa araştırması yaptım, para etmiyormuş. Neyse öğrenmeye açık birisiyim en azındandan.
Bir daha kız isteme gidersem kesin yanında Biskrem götüreceğim reklamlarda gülüyorum koca koca gemiyi oynatan şey ufacık bir gönlümü kaldıramayacak. Çok zekice bir hediye dimi? Ee milenyum çağında gideri var diye düşünüyorum.herkes hoslanir romantik erkeklerden abi :p hediyelesmek mesela gonlu hos tutar. cok cok onemliii
evet evet cok zekice abi :pBir daha kız isteme gidersem kesin yanında Biskrem götüreceğim reklamlarda gülüyorum koca koca gemiyi oynatan şey ufacık bir gönlümü kaldıramayacak. Çok zekice bir hediye dimi? Ee milenyum çağında gideri var diye düşünüyorum.