bulunmaz hin kumaşı nerde bulunur?

Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
Şurada iki dakika kendi kendimi sevmeme müsade etmedin ya enişte pes vallahi lklşjsjl
Benden çok kimsenin kendisini sevmesine müsade etmem [emoji3] önce ben. Biliyorum çok fazla Sansasyonel biriyim o yüzden benden sonra ikinci olabilirsin [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji310]

Benden çok kimsenin kendisini sevmesine müsade etmem [emoji3] önce ben. Biliyorum çok fazla Sansasyonel biriyim o yüzden benden sonra ikinci olabilirsin [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji310]

Enişte dedik bağrımıza bastık beyefendi tahtımızı yıkmaya gelmiş. Yalnız enişte ne demiş ünlü bir düşünür "Sallansa da yıkılmaz tahtım." Lklhsj

Ankara Dedinmi Durucaksin. Yunusa Sorucaksin. Kitabini Yazdi 5 Yilda :cat:

Ayy ne güzelsiniz siz öyle.
Şu an benim de başımda öyle tatlı bir bela var. (@Arpes:p) Kendisi Ankara'da okuyor gerçi şu an burada İstanbul'da:benmi: Ben de aşındıracağım yakında Ankara yollarını ;d

Enişte dedik bağrımıza bastık beyefendi tahtımızı yıkmaya gelmiş. Yalnız enişte ne demiş ünlü bir düşünür "Sallansa da yıkılmaz tahtım." Lklhsj

Ayy ne güzelsiniz siz öyle.
Şu an benim de başımda öyle tatlı bir bela var. (@Arpes[emoji14]) Kendisi Ankara'da okuyor gerçi şu an burada İstanbul'da:benmi: Ben de aşındıracağım yakında Ankara yollarını ;d
Ünlü bir düşünür demiş sen ünlü değilsin ki.
Evet Ankara Sincan Harikalar diyarı sincan cezaevi benden sorulur [emoji3] [emoji3]

Ay Birak O senin Yollarini Asindirsin. Ben izmir Yollarini asindirdim Yunusaa.Yoksa Zor Alirdi Beni.Asdfgjk

Senin parça parça olan resimleri birleştirsek bulabilir miyiz :asd:

Yollarım bayağı aşındı ya sag olsun yanımda bitiyor her fırsatta ama bak taktik için uğrayacağım bi ara kimse duymasın da lnlhfjnk
Hersey köprüyü gecene kadar bu acı sondan da habersarsindir umarım gelin hanim [emoji3] [emoji3]

Geri