ZiFiR
Platin Üye
-
-
-
-
-
bulunmaz hin kumaşı nerde bulunur?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bulunmaz hin kumaşı nerde bulunur?
Ego ankarada ki otobüs kartı değil mi.Ben hep evdeyim lklşjsjl
Tamam tamam gidiyorum bu gece egom tavan niyeyse xd
Ego ankarada ki otobüs kartı değil mi.
Ne yazık ki öyle [emoji3]Ben onu dün öğrendim enişte ya öyleymiş valla :d
Ne yazık ki öyle [emoji3]
Bence farklı birsey seç kendine.
Pazar da var nar yarın git al pazardan [emoji3]Bence narsizim şu an bana uygun.
Pazar da var nar yarın git al pazardan [emoji3]
Benden çok kimsenin kendisini sevmesine müsade etmem [emoji3] önce ben. Biliyorum çok fazla Sansasyonel biriyim o yüzden benden sonra ikinci olabilirsin [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji310]Şurada iki dakika kendi kendimi sevmeme müsade etmedin ya enişte pes vallahi lklşjsjl
Ben onu dün öğrendim enişte ya öyleymiş valla :d
biz onu hint biliyoduk lakin sen farklı bişi kastediyo olabilirsin
aktarlarda diyorum ben :![]()
Benden çok kimsenin kendisini sevmesine müsade etmem [emoji3] önce ben. Biliyorum çok fazla Sansasyonel biriyim o yüzden benden sonra ikinci olabilirsin [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji310]
Ankara Dedinmi Durucaksin. Yunusa Sorucaksin. Kitabini Yazdi 5 Yilda :cat:
Ünlü bir düşünür demiş sen ünlü değilsin ki.Enişte dedik bağrımıza bastık beyefendi tahtımızı yıkmaya gelmiş. Yalnız enişte ne demiş ünlü bir düşünür "Sallansa da yıkılmaz tahtım." Lklhsj
Ayy ne güzelsiniz siz öyle.
Şu an benim de başımda öyle tatlı bir bela var. (@Arpes[emoji14]) Kendisi Ankara'da okuyor gerçi şu an burada İstanbul'da:benmi: Ben de aşındıracağım yakında Ankara yollarını ;d
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ünlü bir düşünür demiş sen ünlü değilsin ki.
Evet Ankara Sincan Harikalar diyarı sincan cezaevi benden sorulur [emoji3] [emoji3]
Ay Birak O senin Yollarini Asindirsin. Ben izmir Yollarini asindirdim Yunusaa.Yoksa Zor Alirdi Beni.Asdfgjk
Hersey köprüyü gecene kadar bu acı sondan da habersarsindir umarım gelin hanim [emoji3] [emoji3]Yollarım bayağı aşındı ya sag olsun yanımda bitiyor her fırsatta ama bak taktik için uğrayacağım bi ara kimse duymasın da lnlhfjnk
Hersey köprüyü gecene kadar bu acı sondan da habersarsindir umarım gelin hanim [emoji3] [emoji3]