Bulundukları ortamda sürekli huzursuzluk ve kaos çıkması hoşuna giden insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
RRjSzG.jpg

Dur bakayim eski bir konuda bir üye bir yönetici ile tartismis mi?
Sonra konuyu bulup, yöneticinin tarafindan olup,komsuda piser bize de bir yag teknesi düser olur mu olur..ssss
Demedi deme Ibrahim (@Kurtlar Vadisi replik X ile alakasizdir)

Benim gibi romantik insanları üzer bu durum..

Biz millet olarak çok konuşmaya bayılan ağzını tutamayan isal ağızlı ama bir o kadar da az konuşanı seven insanlarız. Dilin kemiği yok ağzına geleni sıçınca kaosa karışıyorlar. Tamam

Hangi karaktersiz, şerefsiz, alçak hayin bu?
AA benmişim.

Tartışmalar yapılır, kavgalar edilir. Tatlı atışmalar keyif verir. İşin içine ifşa, iftira, küfür girdiği zaman hoş olmuyor.
Tatlı dil çok önemli arkadaşlar..

Sene olmuş 2022 ve şu konuyu baştan aşağı okudum juju dışında herkes konuyu açan bana laf saymış ahhaah.
Ben hiç başka sözlük sitelerinde başlığı giren kişiye laf atılan ortam görmedim :) hoşuma da girmiyor değil bu durum.
Ben mutlu olunan ortamlardan keyif almam, ne o günaydın ponçikler falan.

En ilginci de,kaosdan besleniyor su bu diyenlerin,kavga esnasinda kicik oldugu kisiye karsi yazilan postlara like atmasi.
Hani fikrine uymasa bile.
Ilginc.

En ilginci de,kaosdan besleniyor su bu diyenlerin,kavga esnasinda kicik oldugu kisiye karsi yazilan postlara like atmasi.
Ilginc.
18 yıldır forumlara giriyorum, ulan ilk beğeniyi yanlışlıkla verecektim ahaha.
Alnı öpülesi twitler den, alnı öpülesi posta geçiş yapıyoruz.
Canıms..

İnsanların olduğu yerde kaos kaçınılmazdır. Herkesi memnun edemezsin ve bu da bir yerde sorunu beraberinde getirir.

Ilginc.
beğeniler aşırı ironik yalnız füreyya.

Etek arkasına saklanmakta buna dahil mi hocam ?

Kaostan beslenen zevk alan insanlardan hazetmedim etmem cevap vermeye bile tenezzül etmediğim çok zaman oldu:
Ama ne de olsa banlar hızlı açıldığı için hertürlü konuşma yapmakta kendimi frenlemicem..

Geri