Bulunduğunuz yerde bir kavga çıksa ne yaparsınız?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Hiç karışmam…

Yow biff dufrun npfyonu yav. Ayb oluo heeeyff (sigara agzinda kavga ayiran dayi mizanseni)
images (27).jpeg

biraz zaman geçti onun eveliyatında tamamen iç güdüsel tanıdık olsun olmasın balıklama ayırmaya dalardım kartalda misafirliğe abimlerin oraya giderken bir kavga vardı ayırayım derken arada kaynadım bayılmışım kafaya aldığım darbelerden gözümü bir açtım hastanedeyim o günden sonra her olaya atlamamayı geçte olsa öğrendim.. tanıdığım insanların münakaşası oldu bir kaç kere onlarda ama girdim araya ..

Yolda yakinimda Kavga oldugu zaman mümkün mertebe uzaklaşıyorum. Ayrilmiyorlarsa ihbar ediyorum.

Bi an'im canlandi hatta hemen yazmaliyim fsfsf

1gece vakti kapı önünde bağırma sesleri fln duydum. İlgilenmedim penceremin tam dibi... neysemse o seni öldürürüm ,diyor. bu seni keserim, diyor. Kizin 1i ağlıyor. Tokat sesleri, küfürler, ölüm tehditleri havada ucusuyor. Hatta aractan 1seyler cikardilar seni dogruyacam, fln diyordu... telefonu aldım aracın plakasını alayim polis e bildircem hani... perdeyi az1az araladim. Odanın da ışığı kapali, kimse fark etmez diye de rahatim. Kamerayı açtım, fotoğraf çekiyordum ki aman Allah im o da ne , flash acik. Gsgsgd kalabalık tam karşımda o aa! :o tepkisi ile perdenin arkasina saklanip , kendime yagdirmalarim sonrasi oturdum Azrail'imi bekler gibi kapima dayanmalarini bekledim. Adsfsg sonra arac basti gitti. Komşular diger şahsi sakinlestirdi fln.

Yalniz Bu olaydan sonra denk geldigim kopan tum olaylarda yerimden kalkmadim. Durduk yere araya kaynamak gibi 1derdim yok kesinlikle. sdsfsf

Geri