W
Elmas Üye
Yok o kurulma tarihi :d gruplardan herkes ciksa da ben cikamiyorum.....w'nin gruplarında en son paylaşımlar 2016-2017-2018. gruplardan çıkmadığı gibi geçmişi de silmemiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok o kurulma tarihi :d gruplardan herkes ciksa da ben cikamiyorum.....w'nin gruplarında en son paylaşımlar 2016-2017-2018. gruplardan çıkmadığı gibi geçmişi de silmemiş.
bildiğim kadarıyla son yazılan mesaj tarihi çıkıyor ama emin olamadım. kandırıyor da olabilirsin şu an. tek başına grupta takılmak, ilginç.Yok o kurulma tarihi :d gruplardan herkes ciksa da ben cikamiyorum.....
Simdi baktimda hakli olabilirsin diger aktif gruplar yukarda kalmis. Ben boyleyim iste plesk... kargalar suruyle kartallar tek.....bildiğim kadarıyla son yazılan mesaj tarihi çıkıyor ama emin olamadım. kandırıyor da olabilirsin şu an. tek başına grupta takılmak, ilginç.
Söyle kardeşim, yer yerinden oynasın ahah.söylersem kizlar dm yagmuruna tutar gereq yq