Bulunduğu ortamdaki her erkeğin kendisinden hoşlandığını sanan kadın.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
- Aslında biz erkekler bu durumu biraz yaratır maalesef.
- Selam naber yazdığın an, aha beni seviyor der. Biraz daha ileri gidersen aşık olduğunu düşünür.

Bu konu daha doğru olmuş sanki.

var böyle tip kadınlar cidden.
Ben bile tahammül edemiyorumm hareketlerine.
ıyhh

Bunun erkek modelleri de var, kendilerine "alfa" yakıştırmasını yapan.

Kahve içelim mi dersen, akşam eve istemeye gelecek beni diye düşünür muhtemelen.

Britney Şpirz

Selam, naber yazan olursa direkt evlilik teklif edeceğim. Sevmek gibi ,aşk gibi prosedürleri geçelim. Selam vermesi evlilik nedenidir.

Arkadaşlar bundan sonra lütfen herkes flört ettiği kişiyi yazsın, sonra forumda olay çıkıyor. Karışıklık ve yanlış anlaşılma olmaması için daha şeffaf olmak gerekiyor.
Kimse kimsenin mıntıka bölgesine girmesin lütfen.

Sanaldaki her türlü şeye aşk,dostluk vb. karşıyım. Burada birine selam desen iki yorumlaşssan lastik gibi başka yerlere çekiliyor maalesef, kendinizi bildikten sonra kulağınızı tıkamanız en güzeli.
Sanaldan aşk olmaz ve bu olaylardan ego kasılmaz.

Dünyayı, kadın-erkek ilişkisinden ibaret sananların tuhaf bakış açısını ifade eder.
Sohbetini sevdiğiniz biri ile konuşmayı bile "Bana ilgisi var." zannedenler çıkabiliyor ve bu sebeple mesafe her zaman için en iyi olandır.

Yazık ya buna inanmak istiyorsa inansın ahahaass

Çok da yanlış düşünmeyen kadındır.
Erkek, bilinçsiz olarak (erkek genelde bilinçle hareket etmez zaten) her kadını tarayıcıdan geçirir. Değerlendirir. Bunu önce kabaca yapar (seçilir-seçilmez.. gibi..) işte bu taramadan geçtiğini kadın farkeder. Sorun, kadının secildi mi elendi mi konusunu anlaya kadar yaşadığı kafa karışıklığı dönemidir. Gereksiz konfuzyona sebep olur. Dışarıdan "kezbana bak kendi kendine işkilleniyo" eleştirisine neden olabilir.

Nece güzel kadındır. Sarılalım. Ağlaması için omuz tutalım.

COt0nb.jpg

Geri