Bulun bakalım

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bir oğlan ve bir kız kardeşlermiş bunların tam önünde bir şelale varmış annesi ve babası bu şelalenin arkasındaymış anne ölü olarak mezarda babası ise cezaevinde imiş bu çocuklardan kız olanı annesinin yanına erk.olanı ise babasının yanına gitmek istiyomuş nasıl?Şelaleyi aşıpta nasıl gidicekler ?

Oğlan kızı öldürecek kız mezara oğlan hapise yine çok zekiyim :d

Oğlan kızı Suya Atsın Kız Ölsün Annesinin Yanına oğlan Tasarlayarak Adam Öldürmekten Müebbet yesin :))

Ben niye yasiyorum?

Ben niye yasiyorum?
Aşk için.. aşk için ölmeli aşk.. yine forumun en dandik konusu ve en sevdiğim Süreyya ile buluşmamız..
En son lise yıllarında sevdiceğim vardı, okul çıkışı köşede böyle heyecan ile beklerdim. Ah sakallarım bembeyaz oldu şimdilerde.

Aşk için.. aşk için ölmeli aşk.. yine forumun en dandik konusu ve en sevdiğim Süreyya ile buluşmamız..
En son lise yıllarında sevdiceğim vardı, okul çıkışı köşede böyle heyecan ile beklerdim. Ah sakallarım bembeyaz oldu şimdilerde.
Sakallarini kesmis idin?

Sakallarini kesmis idin?
Evet canım, çok uzun aradan sonra bir hava alsın dedim ve sinek kaydı tıraşı oldum. Birkaç gün oldu ve hemencecik uzamaya başladı :) cildim biraz kuru kalmış, bebeksi olduğu için hemen tahriş oluyor, bir önerin var mı?

Geri