Arkadaşlar erasmus için Bulgaristan'ı kazandım fakat internette pek bilgiye ulaşamıyorum deneyimi olanlarla ilgili. Bulgaristan'a gidip erasmus yapan varsa bana bilgi verebilir mi? :şirine:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gitmedim hic fakat anlatilanlara gore genelde kadinlar calisir erkekler kahvelerde evde yatarmis milli gelir dusuk pek gezilecek yer yokmus diplomayi felan parayla veriyorlarmis fuhus yayginmis ulke fakir bir ulke zaten
Sözlüklere de baktım evet, zaten Bulgaristan'ın wouww bi yer olmadığını biliyorum. Öğrenmek istediğim biraz ayrıntılı bilgi. Gitmek için kendimi ikna etmem lazım :tatlı: Teşekkürler..Her ülkenin iyi kötü yanları vardır direk kötülemek yerine daha gerçekci yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum tavsiyem ön yargıyla gitme sözlüklere bakman mutlaka vardır bulgaristan erusmus yapan
Gitmekten vazgeçip pişman olmaktansa gidip pişman olmak daha mantıklı geliyor en azından istediğim bir fırsatı değerlendirmiş olurum :şirine: Teşekkür ederim :cici::cici:Bir arkadaşım orda okudu çokta memnundu sağsalimde geri döndü fazla bilmiyorum ama değişiklik güzeldir yeni deneyimler katar insana :tatlı:
Gitmekten vazgeçip pişman olmaktansa gidip pişman olmak daha mantıklı geliyor en azından istediğim bir fırsatı değerlendirmiş olurum :şirine: Teşekkür ederim :cici::cici:
Tabiki paylaşırım ya o kadar araştırıp pek bilgi sahibi olamamak üzüyor insanı :cici:
Gidersen deneyimlerini paylaşırsın artık:tatlı:
Tabiki paylaşırım ya o kadar araştırıp pek bilgi sahibi olamamak üzüyor insanı :cici:
Gerçekten mi ? Ya nasıl güzel olur, nasıl mutlu olurum :f: İnşallah adapte sorununu hemen aşıp güzel bi dönem geçirirsin orda :şirine::şirine:önümüzde ki ay gidicem anlatırım ben senin için)
Gerçekten mi ? Ya nasıl güzel olur, nasıl mutlu olurum :f: İnşallah adapte sorununu hemen aşıp güzel bi dönem geçirirsin orda :şirine::şirine:
Filibe'deTurklere kardi pek sevgileri olmadigina da medyada bir kac sefer sahit oldum bulgaristanin neresinde okuyacaksin baskent yada buyuk sehirmi
Filibe'de
Pekala hemen bakıyorum çok teşekkürlerinternette biraz araştırdım huzur dolu bir şehir olduğu yazıyor. olumsuz yorumlar da var fakat Bulgaristan ın en şirin ve düzenli şehriymiş eksisozluk de daha detaylı yazıyor