Bulgaristan - Türkiye ( 1 - 6 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 11 Ekim’de deplasmanda Bulgaristan ve 14 Ekim’de Kocaeli’de Gürcistan’la karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

G2VIy8uXoAAXndm

sıkıntı maçı mı dediydim
değilmiş

Kolay maç yoktur ve o günkü koşullar her şeyi değiştirebilir.

Lig yeniden 18 Ekim'de başlayacak, bu maçlardan da dilerim olumlu sonuç alabiliriz.

Son düzenleme:
Hakan Çalhanoğlu, milli formayla 100. maçına hazırlanıyor

"'Hakan Çalhanoğlu'nun kulüp ve milli takım performansı arasında farklar var' demiştik. Ama son dönemde Hakan Çalhanoğlu o farkı, belki Montella'nın da katkılarıyla ortadan kaldırmış oldu. Önemli ve kıymetli bir oyuncu."

Olcay Çakır

uzun zaman sonra milli maç izleyeceğim. mangal organizasyonumuz bu maça denk geldi, gönül isterdi ki ateşli bir derbi maçı olsun. heyecansız izler geçeriz.

Vincenzo Montella: "Her zamanki gibi dikkatli şekilde dersimize çalıştık. Bulgaristan'ın yeni hocası olduğunu biliyoruz. Açıkçası çok sıcak bir atmosferle karşılaşacağımızı da biliyoruz. Can Uzun çok iyi bir futbolcu. Genç yeteneklerimizden birisi... Ona ne kadar inandığımızı herkes biliyor. İspanya maçı hepimiz açısından çok negatifti. Böyle bir şeyin tekrarlanmasını istemiyoruz."

Uğurcan Çakır: "İnşallah yarın ülkemizi gururlandıracak bir sonuçla buradan ayrılmak istiyoruz. Bulgaristan iyi bir takım, yeni bir hocaları var. Her şeyimizle bu maça hazırız. Hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Birinci olmak tabii ki istiyoruz ama olamasak da ikinci olup play-off'larda şansımızı denemek istiyoruz. Günün sonunda hepimiz Dünya Kupası'nda olmak istiyoruz."

Güzel bir galibiyet bekliyoruz, başarılar dilerim.

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Bulgaristan galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu!

"İkinci yarı başlamadan önce soyunma odasında bazı düzeltmeler yaptık. Daha sonrasında hızlı şekilde golleri bulduk. 6-1'lik gol sonrası biraz fazla sevindik, Bulgar taraftarlara 'Kusura bakmasınlar' demek istiyorum. Bizim için 6 tane gol atabilmek çok önemliydi. Gürcistan ile averajı bu maç sayesinde sıfırladık."

İspanya yenilgisinden sonra moral oldu. :kalp:

@Anna Karenina konuyu gururla üstte tutabiliriz yoksa bizden kötü skorları bulmaya çalışacaktım.:)

Çok beyefendi adam montella. Düdükten sonra Bulgaristan teknik direktörü ona yöneldi tebrik için. Bizimki daha hızlı hareketlerle yanına giderek adamın ayağına geliyor gibi görünmesine izin vermedi, kibarlık etti. Bulgar futbolcular da her faulden sonra özür dileyerek centilmenlik gösterdi. Güzel maç oldu.

Geri