Haber Bülent Ersoy'un Yeni Reklam Anlaşması Türkiye Tarihine Geçti

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
BLRz50l.md.jpg

Sanatçı Bülent Ersoy, bir online alışveriş platformuyla yaptığı reklam anlaşmasından tek film karşılığında 135 milyon TL kazandı. Reklam sektöründe “rekor” olarak değerlendirilen; ödeme kamuoyunda dikkat çekti.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dev bir online alışveriş platformuyla gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde tek reklam filmiyle 135 milyon lira kazandı.

Bu anlaşma, Türkiye’de bir reklam projesinde ödenen en yüksek ücret olarak tarihe geçti.

Türk Sanat Müziği’nin önde gelen isimlerinden Bülent Ersoy, sanat başarılarının yanı sıra iş dünyasında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak büyük bir online alışveriş şirketiyle yaptığı anlaşma, magazin dünyasında gündem oldu.

REKOR ANLAŞMA

Ersoy’un tek bir reklam filmi için 135 milyon Türk Lirası aldığı öğrenildi. Anlaşmanın detayları kamuoyuna yansırken, bu ücret ülke reklamcılık sektörü açısından tarihi bir rekora işaret etti.

Öte yandan, reklam filminde Diva'nın nasıl bir konseptle izleyici karşısına çıkacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak

Napacak bu kadar parayı bu kadın?

Anasini avradini yaa :/

thy gibi firmaların dünyaca ünlü kişilerle yaptığı global reklamları bir kenara bırakırsak iç pazar için böyle büyük paralarla böyle kişilerle reklam anlaşması yapılmasına hiçbir zaman anlam veremiyorum.
yıl olmuş 2026 ama şu reklam politikaları bir türlü değişmedi. ünlü biri oynadı, ünlü biri o ürünün reklamını yaptı diye ben neden niye ilgi duyayım, neden satın alayım. 135 milyon gibi bir para. yazık günah. bu paraları bir reklama ayırmak yerine isimleriyle sosyal yardım projelerine ayırsalar daha büyük ses getirirler.

Boşa dökülen para. Asla geri dönüşü olmayacak. CEO seneye sokakta bulacak kendini.

Ünlülerin reklamlarda oynamalari beni nasil tesvik edebilir ben bunu hic anlamiyorum🤔 Bulent ersoy oynadi diye o siteden alisverise mi basliycam 🤔
Hani sevdigim biri bile olsa umrumda olmaz böyle seyler. Cidden anlamiyorum havada uçuşan bu paralar ne icin ?

Geri